Celulit

Autor Poruka
Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Petak 27.07.2007, 00:35, Naslov:

Pa jeftinije ne moze sigurno Osmeh
Cula sam i ja da je kafa dobra, uostalom vecina gelova protiv celulita sadrzi kofein.
Nawel, koliko si dugo koristila taj preparat do vidljivih rezultata?

Posaljite privatnu poruku

Broj postova: 46
Reg. datum: 01.10.1973
Datum unosa: Petak 27.07.2007, 00:54, Naslov:

ZAVISI od slucaja 60 do 90dana, svaki drugi dan

cao

Msn messenger

Blog

Kalina - Zenski forum
Broj postova: 482
Reg. datum: 15.06.2007
Datum unosa: Petak 27.07.2007, 19:35, Naslov:

Nije da nemam celulit, ali nije upecatljiv kao sto je bio pre godinu dana. primetila sam da moj celuli reaguje na hranu i masazu. Skoro da ne jedem masnu hranu, ali i pijem puno tecnosti-vode i cajeve-nezasladene. Ne jedem previse slano i uz Vichy lipometric ne primecuje se. Dok se kupam dobro izridam delove gde se vidi celulit i to je to. Od tog ribanja ispadnem crvena ko rak, ali i rezultati su zadovoljavajuci.

Blog

Broj postova: 1216
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Nedelja 19.08.2007, 02:29, Naslov:

Pravilo broj jedan je da sa ne unosi nista gazirano u organizam osim ponakad malo mineralne vode.Kole i ostala gazirana pica su zabranjena!Ne zavaravajte se sa niskokaloricnim dijet picima! Ona sadrze pored svega i aspartan-veoma opasan sastojak koji zamenjuje secer!
Samo zeleni caj s limunom i cajevi koji eliminisu celulit bez secera ,puno limunade i najmanje 2 litre tecnosti dnevno.
Probajte djumbir kao zacin jelima ,izbegavati masnu i zacinjenu hranu.
Dobro je uzeti kasicicu meda pre spavanja-ubrzava metabolizam i razgradnju masti koje se ne taloze na kriticnim mestima!
U toku tusiranja dobro istrljati grubim sundjerom kriticna mesta(ali ne tako da popucaju kapilari).Tako se poboljsava cirkulacija i polako se oslobadja celulit kroz limfotok.
Sokirana

Blog

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 357
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Nedelja 19.08.2007, 02:41, Naslov:

Odlicni saveti, maculi! Osmeh sigurna sam da se uz ovo ne moze promasiti Osmeh
ne treba da se navikavamo na celulit, kao da je to nesto normalno, sto se dobija s godinama i mora da se trpi i gleda, vec da budemo aktivne i da se resimo svega sto ugrozava nas izgled i zdravlje.

Datum unosa: Nedelja 19.08.2007, 02:44, Naslov:

Naravno potrebno je ukljuciti i neke vezbice koje ce ubrzati stvar ,vazmo je samo da se aktivirate ako puno sedite na poslu.Brzo hodanje do prodavnice ,pola sata igranja uz omiljenu rok-disko ili sl muziku umesto popodnevne dremke, energicno usisavanje stana ili premestanje namestaja...sve to moze da zameni dosadne vezbe.Pre nego sto nesto od toga pocnete da radite-moj savet je da se istusirate ,uradite piling kriticnih mesta i namazete anticelulit ulje (moj savet je Hemelovo anticelulit ulje)i zamotate se plastificiranom folijom ili obucete neke nepropusne biciklisticke pantalonice ili trenerku.Posle pij puuuuno zelenog caja .Rezultati vidljivi ubrzo!!!!

Blog

Datum unosa: Nedelja 19.08.2007, 02:55, Naslov:

Neka ste mi lepe i zategnute!A uz to i zdrave!Celulit je oblik oboljenja limfnog sistema i njegovim gomilanjem ne samo da ruzno izgledamo vec rizikujemo da se ozbiljno razbolimo!
O limfi bi trebali dosta znati jer je ona deo krvotoka ,odbrana organizma i tecnost koja sakuplja i izbacuje toksine iz organizma!

Celulit je skladiste lose masnoce plus toksini iz organizma!

Blog

<12
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 21