Vjerujete li u prijateljstvo vaseg momka i njegove bivse

Autor Poruka
Broj postova: 2
Reg. datum: 26.02.2008
Datum unosa: Sreda 27.02.2008, 16:04, Naslov: vjerujete li u prijateljstvo vaseg momka i njegove bivse

Evo zapocinjem temu s nadom da cete mi pokusati odgovoriti.Da li je moguce da vas momak ima prijazan prijateljski odnos sa svojom bivsom.

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Bojancica - Zenski forum
Broj postova: 88
Reg. datum: 18.01.2008
Datum unosa: Cetvrtak 28.02.2008, 08:57, Naslov:

Pa ovako..za početak dobrodošla.....
Prijateljstvo sa bivšom...možda u nekim granicama normale...npr. kad se sretnu da se pozdrave eventualno popričaju..to mi je ok..ali neke kafice...druženje..itd po meni ne dolazi u obzir!Po meni ako si sa nekim završio, završio si..ne samo što se tiče njega nego i mene.....sa svima sam ostala u dobrim odnosima..ali sve ostaje na ćao-ćao, šta ti?..kako si?..i to je to!
Dobro...treba uzeti u obzir da sam ja ljubomorna osoba.... Noktici

Msn messenger

Blog

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 357
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Cetvrtak 28.02.2008, 20:01, Naslov:

Bojancice, slazem se s tobom (a nisam puno ljubomorna osoba Osmeh)
Ok je da se pozdravite, "sta ima kod tebe novo, sta se radi, bla bla" ali izlasci, setnje, razgovori telefonom, dopisivanje i sl. znak su toga da su oni i dalje bliski i da svakog trenutka to moze da bude nesto vise od prijateljstva. Kako mozes znati da si 'samo prijatelj' sa nekim sa kim si do juce takodje bio prijatelj plus nesto mnogo vise???Ne treba ostati u neprijateljskim odnosima, daleko od toga, ali svakako treba izbeci ta druzenja sa bivsima.

ljubičica - Zenski forum
Broj postova: 3
Reg. datum: 27.02.2008
Datum unosa: Petak 29.02.2008, 01:19, Naslov:

Mišljenja sam da se može ostati u dobrim odnosima sa bivšim momkom. Šta više, da taj odnos vremenom preraste u lepo prijateljstvo. I da ne postoji nikakva 'zadnja namera'. Moje iskustvo je takvo.

E, sad, ukoliko bi moj (sadašnji) momak bio u sličnom odnosu sa svojom bivšom devojkom, tražila bih od njega da mi precizno objasni stanje tog odnosa, i pri tom bih vrrrrlo obratila pažnju na njegove reakcije dok o tome priča. (Neizgovoreno može reći više od milion reči)

Inače, jaaako sam ljubomorna ALI, istovremeno, ne bih tolerisala da neko meni određuje s kim ću se družiti.

Uostalom, ne vidim razlog da bivša devojka treba da bude smatrana većom konkurencijom od, npr. neke zgodne cice, kojoj bi moja 'polovina u određenom momentu 'zapala za oko' Wink

Blog

flora - Zenski forum
Broj postova: 42
Reg. datum: 13.02.2008
Datum unosa: Petak 29.02.2008, 21:05, Naslov:

Ma nama od toga ništa..Kolilo god se mi trudile da budemo cool po tm pitanju uvek bi postojao onaj crv sumnje.Barem bih ja tako to videla ono u stilu zašto moraju da se viđaju,zašto mu je ona još uvek tako bitna da mora sa njom dase vidi i sl.Moj muz nema kontakte sa bivšim devojkama i meni je,iskreno da vam kazem drago zbog toga,pa ni ja se ne viđam sa bivšima.Sasvim podrzavam sve nas koje smo pomalo ljubomorne jer muškarcima je pamet u pantalonama,znate na šta mislim.UUUAAA bivše napred sadašnje...KISS Wub

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 10