DA / NE -Osobine

Autor Poruka
BaXuZ - Zenski forum
Broj postova: 7
Reg. datum: 10.05.2008
Datum unosa: Nedelja 11.05.2008, 09:08, Naslov: DA / NE -Osobine

Ne znam da li je ova tema vec bila , malo sam lenja da trazim sad po forumu , ali ako je bila izvinjavam se unapred ....... Ajde malo da diskutujemo o osobinama , nebitno dobrim ili loshim - Koje cenite i ne cenite kod drugih ??? Recimo najbanalniji primer - upoznate nekog i koje stvari su presudne da tu osobu prihvatite kao potencijalnog novog prijatelja ili sta vas definitivno odbija ? Koga u startu eliminishete , a koga eskivirate ??? Kakvi vas ljudi privlache a kakvi odbijaju ???? Koliko recimo dajete sansu nekome ko je brutalno iskren ili recimo nekome ko je sasvim obichan , ili povuchen ili - ili ...... ???? Koliko u sushtini znate da ocenite sagovornika ( na prvu loptu ili na par vidjenja ) , a koliko puta ste omanuli ????? Da li gotivite brbljivce ili cutologe ???? Ajmo malo o tome ..........

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

The Teacher je moderator na ovom forumu
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 357
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Subota 17.05.2008, 13:43, Naslov:

Mislim da je vecina nas sklona tome da procenjuje osobu na prvi pogled/razgovor. Ono sto ne ostavlja dobar utisak kod mene je ogovaranje (recimo, prvi put razgovaram s nekim i on/ona mi prica nesto ruzno o nekome ko nije tu), neozbiljnost i nepristojnost. Volim kad je neko lepo vaspitan, kulturan. Ne volim da se osoba s kojom razgovaram prvi put postavlja prema meni (i da ocekuje isto) kao prema nekom jako bliskom jer smatram to pomalo navalentnim.

holandjanka - Zenski forum
Broj postova: 39
Reg. datum: 17.01.2008
Datum unosa: Sreda 21.05.2008, 12:07, Naslov:

Licno prvo sto mi zapadne z oci kod susreta sa nekim jesu:
- cipele ( obuca ) ;
- nega ruku, posebno noktiju;
zubi.

Verovatno je pogresno ali tesko moze da mi privuce paznju osoba kod koje mi se gorenavedene stravi ne dopadnu. U tom slucaju nekako i spontano stvarim neku branu izmedju mene i sagovornika.
Ne volim brbljivice, hvalisavce, osovbe koje mi deluju izvestaceno kad govore, glasnogovrnike ( osobe koje pricaju jakim tonom ).

U sustini, osoba koja mi se bas i ne dopadne na prvi pogled, ako slucajno dodje do drugos susreta onda mi je zaniljivija, mislim poboljsava se Osmeh
One koje nikad vise ne sretnem ostaju upamceni kao,meni licno, ne privlacne osobe.

Msn messenger

Blog

Broj postova: 13
Reg. datum: 21.05.2008
Datum unosa: Cetvrtak 22.05.2008, 20:11, Naslov:

VISE GOTIVIM BRBLJIVICE NEGO ONE STO SAMO CUTE,MNOGO VISE VOLIM KOMUNIKATIVNE OSOBE,JER SAM I JA TAKVA!!!!

Msn messenger

Blog

1
Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Vasa najdraza hrana je

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 28