Datum unosa: Nedelja 11.05.2008, 11:04, Naslov: Biti ili ne biti ?
Kako se osecate u ovom svetu - kao " alien " ili umete da plivate gde god vas bace ???? Da li imate sposobnost da se prilagodite svakoj sredini ili ipak furate onaj fazon - biti svoj po svaku cenu ( sto vezujem onda za neku vrstu neprilagodjenosti ) ??? Koliko vam smetaju kalupi i neke uniformisane sredine ili sfere zivota ? Ja recimo imam averziju prema monotoniji i to me tera da budem na neki nachin nestalna prema sebi ........ Koliko stvarno dopushtate da vam neko tamo diktira kako cete da se ponashate , oblachite , grubo recheno da funkcionishete ( recimo da povezem ovo sa radnim mestom koje uslovljava neka odredjena pravila ponashanja
) ????? Koliko poshtujete pravila ???? I na kraju koje su vashe neprilagodjenosti ili koja pravila vam teshko padaju i naravno kako se praznite , tachnije kako odrzavate zdrav duh a i razum
???? Tema je mozda malo preopshirna , ali eto imate dosta pitanja , pa birajte o chemu zelite da pishete ......
???? Tema je mozda malo preopshirna , ali eto imate dosta pitanja , pa birajte o chemu zelite da pishete ......