Biti ili ne biti ?

Autor Poruka
BaXuZ - Zenski forum
Wien
Broj postova: 7
Reg. datum: 10.05.2008
Datum unosa: Nedelja 11.05.2008, 11:04, Naslov: Biti ili ne biti ?

Kako se osecate u ovom svetu - kao " alien " ili umete da plivate gde god vas bace ???? Da li imate sposobnost da se prilagodite svakoj sredini ili ipak furate onaj fazon - biti svoj po svaku cenu ( sto vezujem onda za neku vrstu neprilagodjenosti ) ??? Koliko vam smetaju kalupi i neke uniformisane sredine ili sfere zivota ? Ja recimo imam averziju prema monotoniji i to me tera da budem na neki nachin nestalna prema sebi ........ Koliko stvarno dopushtate da vam neko tamo diktira kako cete da se ponashate , oblachite , grubo recheno da funkcionishete ( recimo da povezem ovo sa radnim mestom koje uslovljava neka odredjena pravila ponashanja Wink ) ????? Koliko poshtujete pravila ???? I na kraju koje su vashe neprilagodjenosti ili koja pravila vam teshko padaju i naravno kako se praznite , tachnije kako odrzavate zdrav duh a i razum Tjesi ???? Tema je mozda malo preopshirna , ali eto imate dosta pitanja , pa birajte o chemu zelite da pishete ...... Pijem

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

beograd
Broj postova: 145
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Nedelja 11.05.2008, 12:01, Naslov:

Ja ponekad imam osecaj da sam zalutala ovde,jer sve sto je ljudima normalno meni nije i obrnuto.Volim disciplinu kao i kodekse ponasanja,znaci zna se kao se ponasa na poslu,kod kuce sa drustvom,to su sve zasebne sfere koje zahtevaju drugaciji nacin ponasanja.Volim stalno da nesto menjam po kuci,tako sam sinoc pretumbala namestaj po ko zna koji put ali bitna je promena,sto se tice monotonije sa njom nemam probelema jer oko mene je uvek neko desavanje i svaki dan mi je drugaciji.

Msn messenger

Blog

Pancevo
Broj postova: 21
Reg. datum: 14.04.2008
Datum unosa: Petak 23.05.2008, 10:30, Naslov:

Ja nekako oduvek, imam problem sa prilagodjavanjem, u mnogim sferama zivota.Osecam se kao pala sa Marsa na ovaj svet.Ne volim pravila oblacenja(nametanje modnih stilova),smatram da odelo ipak ne cini coveka,nego sve ono drugo,sto se ispod odela krije, i ne vidi golim okom.Isto tako kodeks ponasanja,predrasude i zastarelost u shvatanju,mi uzasno idu na zivce.Pravila postujem, onoliko koliko je to u mojoj mogucnosti.Naravno ,i ja se razlicito ponasam,na poslu,kod kuce ili sa drustvom.Zdrav duh i razum, odrzavam tako sto pokusavam da postujem prave vrednosti,ovog naseg ludo brzog zivota.Ventili su mi mnogo citanja,plakanja(u stresnim situacijama, plakanje mi najvise pomaze da se ispraznim,naravno, kada sam sama kod kuce),muzika.Pokusavam da budem svoja,nosim garderobu u kojoj se osecam prijatno(i firmiranu i onu koja to nije).Monotonija je stvar zivotnih navika,kada mi nesto postane navika, trudim se da nesto promenim.Toliko od mene....pozzzz

Msn messenger

Blog

1

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Kada biste saznali da ste u drugom stanju, prva reakcija bi bila...

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: dragana_40, Balerina, Anchy 011,
Gosti: 65