Da li pozelite ponekad da se vratite u detinjstvo?

Autor Poruka
novi pazar
Broj postova: 36
Reg. datum: 08.05.2007
Datum unosa: Nedelja 20.05.2007, 06:21, Naslov: Da li pozelite ponekad da se vratite u detinjstvo?

Ja imam 23 godine, a volela bih da znam koliko i ostali clanovi foruma imaju...ako nije tajna... mozda, na prvi pogled izgleda nepovezano sa temom, ali nije tako. puno sam nostalgicna i cesto razmisljam o tim proslim danima i o tome koliko ce mi i sutra biti zao sto je ovaj dan zavrsen i nije jos bolje iskoriscen...ali, sta da se radi -zivot je takav, vreme nas neumorno gazi i vuce sa sobom, hteli mi to ili ne!
interesuje koji je to period u koji bi se vi najradije vratili bar na nekoliko dana???? znamo svakako da je detinjstvo nesto sto se ne zaboravlja,a sve to je povezano sa osnovnom, pa zatim sa srednjom skolom....uh,kakvi su to dani bili!
Pretpostavljam da ste svi culi onu pesmu "UZMI ME KAD HOCES TI, BAREM MENE MOZES UVIJEK IMATI, HAJDE DODJI DA SE SRCE NAPIJE, RECI STA CE MENI ZIVOT BEZ TEBE...." U njoj je onaj stih "BOLI ME I GUSI '86. DA MI JE SAD ZNATI KUDA ODOSE (ti dani)"
ali, moramo imati u vidu i i tu cinjenicu da nam se svaki prethodni period cini lepsim i boljim nego sto je zaista bio"

Posaljite privatnu poruku

Moderator
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 684
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Sreda 23.05.2007, 07:37, Naslov:

"moramo imati u vidu i tu cinjenicu da nam se svaki prethodni period cini lepsim i boljim nego sto je zaista bio"

Uglavnom je tako, nekako uvek pamtimo one lepe trenutke, a one lose potiskujemo. Kad razmisljam o detinjstvu, ono o cemu sigurno NE razmisljam je osnovna skola (jedva sam cekala da je zavrsim), a srednje skole se setim, naravno sa nekom nostalgijom, i skontam da smo se tad nekako mnogo brinuli i mislili kako imamo puno obaveza heeeeee, ma kako smo samo bezbrizni bili -Osmeh
Sad trenutno nisam nostalgicna nimalo jer sam okrenuta ka buducnosti i razmisljam o buducnosti. Mislim da je tako bolje -Osmeh

Posaljite privatnu poruku

1

Pravilnik ponasanja na forumu

Zenski svet
Korisnicko ime:
Sifra:
Koliko se promenio Vas izgled u braku?

Zenski svet
Zenski svet
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 27