Šta Kejt Midlton neće moći da radi posle venčanja

14.04.2011, 21:22
Aktuelna desavanja - Šta Kejt Midlton neće moći da radi posle venčanja
Groznica drma celo Ostrvo. Kraljevsko venčanje decenije, ceremonija koju će upriličiti princ Vilijam i Kejt Midlton zakazano je za 29. april. Snima se film, suveniri idu kao alva, doći će 600.000 turista, a hepening će gledati tri milijarde ljudi širom sveta. Poznati su detalji, kakva će biti torta, meni, venčanica, cipele, cveće, frizure... Svi govore o tome šta će mlada dobiti, a malo je poznato šta će ova devojka izgubiti. Otkrijte šta će za Kejt biti zabranjeno ulaskom u britansku kraljevsku porodicu.

IME
Kejt više neće moći da prima adresiranu poštu sa ovim imenom. Ono nije po kraljevskim standardima, već će morati da je oslovljavaju isključivo sa Catherine.

GLAS
Iako je tehnički moguće u praksi članovi kraljevske porodice ne glasaju i ne učestvuju na taj način u političkom životu Velike Britanije.


ADMINISTRACIJA
Kejt neće moći da radi, što je delimično i logično, u sferi administracije i državne službe, kao ni pozicijama koje su na bilo koji način povezane sa državom.

MONOPOL
Princ Andrew, vojvoda od Jorka je 2008. rekao da je članovima kraljevske porodice zabranjeno da igraju "Monopol", čak i kod kuće. On je to objasnio rečima da "članovi postaju previše očarani osvajanjem i kupovinom".

ŠKOLJKE
Britanski plemići, navodno, nikada ne jedu školjke zbog straha od slučajnog ili podmetnutog trovanja hranom.


POTPIS
Kao potencijalni državni savetnik, kada Vilijam postane kralj, ona će umesto svog supruga imati ovlašćenje da potpisuje važna dokumenta i zbog toga mora da vodi računa da svoj potpis očuva od falsifikatora.


VEČERA
Ako jede sporije od kraljice, Kejt će ostati gladna prilikom zajedničkih večera. Naime, u Britaniji kada kraljica završi sa jelom, svi prekidaju obrok.

Izvor: blic zena

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
    Vezane vesti
    Ko je online
    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 225
    Koliko clanova ima idealna porodica?