Trikovi za neodoljiv izgled posle porodjaja

05.10.2014, 05:44
Trudnoca i porodjaj - Trikovi za neodoljiv izgled posle porodjaja
Kako odabrati adekvatnu garderobu?


Nedavno ste se porodili i još uvek niste skinuli višak kilograma koje ste "nabacili" tokom trudnoće. Nemojte da očajavate ako ne pripadate grupi srećnica koje vrlo brzo mogu da obuku svoju staru garderobu.

Uz nekoliko trikova i saveta, izgledaćete privlačno i lepo i skoro da se neće ni primetiti suvišni kilogrami.

Prvo i najvažnije pravilo je da se nikada ne treba stideti svog tela. To što niste mršave ne znači da ne možete izgledati lepo.

Jedan od ključnih elemenata odevanja je da pokušate da sakrijete sve nedostatke, a nakon porođaja sigurno prvo što ćete želeti je da sakrijete stomak. To ćete postići uz pomoć majica i tunika koje su sečene ispod grudi, blago se šire i dužine su otprilike do ili malo ispod kukova. Majice i džemperi na V izrez su takođe dobro rešenje, ali važno je i da imate adekvatan i udoban grudnjak.
Što se tiče materijala, najbolje da se odaberite garderobu od prirodnih tkanina, koja se lako održava, s obzirom na to da će sigurno sa bebom biti raznih prosipanja, bljuckanja...

Takođe, izaberite dužu jaknu koja je strukirana i koja će učini da vaš struk izgleda vizuelno manji.

Ukoliko više volite da nosite suknje, odlučite se za one A kroja, a ako ipak radije nosite pantalone odaberite one ravnog kroja ili one koje se malo šire pri dnu i izbegavajte velike džepove i suviše detalja na delovima koje želite da sakrijete.

Što se tiče boja iako tamnije boje sužavaju, ne znači da treba da budete obučeni u crno od glave do pete. Ukoliko se tako ipak osećate prijatno i smatrate da vam dobro stoji, odlučite se za detalje u boji. Cipele, torba, nakit, ešarpa neka budu vedrih boja.

Osim toga, kao novopečena mama, sigurno nećete biti u mogućnosti da potrošite mnogo novca na garderobu. Stoga iskoristite rasprodaje na najbolji mogući način i odlučite se za garderobu koja vam je zaista najneophodnija
.

Izvor: bebac.com

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 1 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
  • ma samo da prodje dobro porodjaj lako cemo za ostalo :)
    (The Teacher)
Vezane vesti
Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 116
Koliko clanova ima idealna porodica?