Suprotnosti se privlače ili odbijaju?

  • 1
Broj postova: 2676
Reg. datum: 02.09.2009
Datum unosa: Cetvrtak 07.06.2012, 21:44, Naslov: Suprotnosti se privlače ili odbijaju?
Zanima me iz vaših ličnih iskustava šta mislite, da li se suprotnosti privlače ili odbijaju? Da li mislite da postoji budućnost sa osobom koja je dosta suprotna od vas?
____________________
"Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 137
Reg. datum: 15.04.2012
Datum unosa: Cetvrtak 07.06.2012, 22:48, Naslov:
Pa zavisi ako momak misli vidi ona je pametnija od mene mogu od nje jos svasta nesto da naucim bilo iz zivog sveta,neke zanimljivosti nesto,o nekim grckim bogovima pocne devojka da mu prica on se zainteresuje dajem primer a on blage veze nema o tome a voli recimo provod mnogo,zenske da menja i ti imas nesto sa cim ga zainteresujes ne znas sta je to,recimo pricas nesto sto si procitala u national geography zanimljivo,to te zanima zainteresuje i on kad se pocne prica,pocnes i o nekim drugim temama on se odusevi.Ali ne mora da znaci da moze izaci na dobro u mom slucaju momci koji su suprotnosti od mene bili su ljubomorni i pokusavali da me uniste,potcenjivali itd.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Petak 08.06.2012, 00:37, Naslov:
Pa Amandice ja mislim opsatanak veze tu je tesko izvodljiv. Znam iz nekih licnih primera. Bile su to lude godine kada sam verovala da ljubav moze da pobedi sve. Sada nije da ne verujem, nego jednostavno sama po sebi ljubav nije dovoljna. Postoji bezbroj sitnica koje treba da funkcionisu da bi nesto kako treba opstalo, a da ne bude ni na ciju stetu. Suprotnost uvek bude zanimljiva na pocetku, jer je nesto novo. drugacije i onda polako s vremenom shvatas da to nije to. Da se uzalud ulazes, da se nekom prilagodis, i tu gubis sebe, pa kad se umoris shvatis da je vreme konacno da okrenes novi list. Cinjenica je nepobitna da takav si kakav si to je to, niti mozes nekog da promenis. Po meni ako si sa nekim i zelis da ga promenis, samo gubis vreme, bar budi fer, ako ne mozes da ga prihvatis kakav je ne muci ni sebe ni njega ostavi ga. A ako se neko takav trudi da ti se prilagodi, postoji sansa ipak uz mnogoo truda da nadjete zlatnu sredinu. Jer samo tako mozete opstati.
Po meni najbolje je traziti (i naci) nekog slicnog sebi u svakom smislu. Zamisli mene ovako dinamicnu i turbulentnu uz nekog totalno drugacijeg. Taj bi uvenuo Vrlo srecna .
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Petak 08.06.2012, 18:20, Naslov:
Morate barem slicno razmisljati i imati slicne stavove i ocekivanja a jedino razlicit temperament. Suprotnosti mogu da se privuku i to je tacno ali to ne moze da traje dugo, sigurno. Vremenom sve vise i vise izbijaju na vidjelo i kada zaljubljenost pocne polako da iščezava sve vise se ukazuju suprotnosti. Medjutim ako ste slicni, imate jednaka interesovanja, uzivate u istim stvarima... a imate razlicit temperament to ej dobitna kombinacija. Ja sam bila u vezi skoro 5 godina i udala se za musku verziju mene. Doduse, 90% je ja. Da je vise ne bi valjalo. Potrebna je vatra i voda za neki balans. Ja sam vatra a on voda a u iznimnim situacijama kad je on vatra onda sam ja voda. Jednostavno to je zakon prirode i drugacije ne moze da funkcionira. Dvije vatre bi samo unistile jedna drugu a dvije vode bi znacile sigurnu monotoniju . Znaci isto razmisljanje a razlicit temperament.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2676
Reg. datum: 02.09.2009
Datum unosa: Cetvrtak 09.08.2012, 21:37, Naslov:
Hvala vam na odgovorima, drage moje Poljubac
Citat:
Da se uzalud ulazes, da se nekom prilagodis, i tu gubis sebe


Potpuno se slažem sa time, I TU GUBIŠ SEBE... A cilj svakako nije da postanemo druga osoba, već da nađemo nekoga ko nas prihvata takve kakvi jesmo i da mu kao takvi odgovaramo.. Da taj neko ne želi da nas promeni i napravi drugu osobu od nas..
Htela sam da čujem i vaša mišljenja i slažem se sa vama.. Znam da mene niko ne može da promeni, jedino ako sama vidim da negde grešim, pa da ispravim greške, ali u suštini ostajem uvek onakva kakva jesam.. Tvrdoglava, uporna, naivna, osetljiva i ranjiva do kraja.. Osmeh Jbg, tak'a sam Osmeh
____________________
"Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Ponedeljak 13.08.2012, 21:18, Naslov:
I bitno je da volis sebe, onakvu kakva jesi, ako nisi za sebe, nisi ni za druge, to je moj moto Osmeh
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 52
Reg. datum: 14.12.2014
Datum unosa: Cetvrtak 09.04.2015, 02:02, Naslov:
Andemona ovo je tacno Osmeh
Mislim da je bolje kad vas zanimaju iste stvari. Meni prija sto je moj decko slican meni.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

  • 1

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 265
Koliko clanova ima idealna porodica?