MENOPAUZA

  • 1
Broj postova: 60
Reg. datum: 05.03.2019
Datum unosa: Cetvrtak 25.04.2019, 19:13, Naslov: MENOPAUZA
Menopauza je doba kada dolazi do prestanka ovulacije zbog pada nivoa estrogena i progesterona u telu. Ona predstavlja i skup simptoma i promena kroz koje žena prolazi neposredno pre nego što zauvek prestane da ima menstruacije, ili neposredno nakon toga. Prvi znak menopauze obično je promena u redovnosti menstruacija. Tada može doći do pojačanog krvarenja za vreme menstruacije, koja je neobično obilna. Ili se može dogoditi suprotno, menstruacija može postati oskudnija i neredovna. Može javiti na svake dve–tri sedmice, ili može da izostane mesecima. Sve je to normalno.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 60
Reg. datum: 05.03.2019
Datum unosa: Cetvrtak 25.04.2019, 19:22, Naslov:
Makamu je prirodni preparat koji svojom specifičnom kombinacijom smanjuje i otklanja sve neprijatne simptome menopauze. Makamu za menopauzu predstavlja najefikasnije, zdravo i prirodno rešenje.
Makamu veoma brzo i efikasno otklanja valunge, nervozu, nesanicu, nadutost, neraspoloženje i čitav niz neprijatnosti koje svakodnevno doživljavaju žene u menopauzi.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 60
Reg. datum: 05.03.2019
Datum unosa: Cetvrtak 25.04.2019, 19:24, Naslov:
Makamu za menopauzu predstavlja najefikasnije, zdravo i prirodno rešenje.
Jedinstvena kombinacija Zlatne make (tri vrste peruanske make: 60% žuta, 30% crvena i 10% crna) i Camu Camu, biljke sa najvećom koncentracijom prirodnog C vitamina i po 60 različitih nutrijenata koje imaju u svom sastavu, efikasno i uspešno stavlja u ravnotežu kompletan endokrini sistem žene i oslobađa je svih neprijatnih stanja koja se javljaju u menopauzi.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 60
Reg. datum: 05.03.2019
Datum unosa: Cetvrtak 25.04.2019, 19:25, Naslov:
Makamu ima specifična jedinjenja koja sprečavaju starenje ćelija. Alkaloidi iz zlatne make (makaidi i makaeni, prisutni samo u ovoj biljci) neurotransmiterskim putem sprečavaju da dođe do smanjenog rada endokrinih organa. Zahvaljujući dobroj sinergiji obe biljke koje jedna drugoj pojačavaju dejstvo Makamu veoma brzo i efikasno otklanja valunge, nervozu, nesanicu, nadutost, neraspoloženje i čitav niz neprijatnosti koje svakodnevno doživljavaju žene u menopauzi.

Makamu za menopauzu je najbolje rešenje i to potvrđuje veliki broj žena koje ga koriste! Sprečava razvoj i pojavu osteoporoze, promena u radu tireoidne žlezde, a naročito je važno istaći da sprečava starenje krvnih sudova i čitavog kardiovaskularnog sistema.

Makamu je prirodna lekovita formula koja svakoj ženi pomaže da prođe lako kroz menopauzu i sačuva zdravlje, vitalnost, imunitet i mladost.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 60
Reg. datum: 05.03.2019
Datum unosa: Ponedeljak 29.04.2019, 17:17, Naslov:
MAKAMU je u pakovanju od 150gr čistog, 100% prirodnog, organik praha Peruanske make i Camu camu. Nema nikakvih konzervanasa kao ni dodatnih aditiva.
Dnevna doza: Jedna kafena kašičica (3 - 5gr) praha MAKAMU, razmućena u vodi, soku, čaju u toku dana.

Preporučuje se, svakodnevna upotreba (minimum 3 meseca). Napraviti pauzu 7 do 10 dana i nastaviti upotrebu. Povoljno je što duže korišćenje MAKAMU® kao dodatka svakodnevnoj ishrani.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

  • 1

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online

Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 91

Anketa

Koliko clanova ima idealna porodica?