Dobrodosli na nas Balkanski Facebook. :)

  • 1
Petrovac na Mlavi
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.11.2019
Datum unosa: Ponedeljak 06.01.2020, 21:00, Naslov: Dobrodosli na nas Balkanski Facebook. :)
Pozdrav svim clanovima foruma. Pre svega da se obratim Adminima i da ih zamolim da prebace ovu temu ukoliko ovo objavljujem u pogresnom delu foruma.


Ovde sam da bih vam predstavio jednu novu drustvenu mrezu u vidu sajt/aplikacija. Radi se o sajtu/aplikaciji koja po tehničkim karakteristikama može da parira facebooku, instagramu i sličnim društvenim mrežama, za čiji se razvoj i postojanje troše milioni dolara, a u ovom slučaju imamo jedan potpuno volonterski rad nekoliko studenata sa razlicitih fakulteta, koji su sa mnogo rada i entuzijazma pokazali kako uz uloženi trud možemo ostvariti svoje ideje.

Putem ove mreže možete se izraziti kroz tekstualnu poruku, fotografiju, pokretnu fotografiju, te videoporuku ili kombinaciju svega navedenog. Post se može dodatno obogatiti obradom kroz praktične i raznovrsne filtere i stikere.

Sajt je jako pogodan za reklamiranje nekog vaseg proizvoda ili usluge koju nudite. Imate na raspolaganju i besplatne Balkan Chat oglase/reklame.


Najbolje smo ostavili za kraj!

Kako korisnicima foruma ne možemo pokloniti promo kod (www.ChatBalkan.net je besplatan i uvek ce biti), odlučili smo podeliti 100 majica (50 medium, 50 large) prvim korisnicima koji se registruju. Samo na podršku, email ili privatnom porukom na forumu javite da ste s foruma i ostavite adresu za dostavu majice. Kako bi bili sigurni da su baš korisnici foruma dobili majicu, nakon registracije na www.ChatBalkan.net trebate tu na forumu napisati “Zelim majicu”. Ako požurite s registracijom, majicu biste mogli dobiti do 15 Januara.

Ocekujemo da nam se pridruzite i ostavite vase utiske. Svakoga dana radimo na tome da mrezu poboljsamo. Mnogo smo vremena ulozili u sve ovo i svaki pozitivan pa cak i negativan komentar je dobrodosao. Trudicemo se iz dana u dan da budemo sve bolji.

Da ponovim još jednom, sajt je u potpunosti besplatan i na nasem je jeziku.

Adresa drustvene mreze i aplikacije: www.chatbalkan.net Masem HaHahahaha

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

  • 1

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 84
Koliko clanova ima idealna porodica?