S.E.X. :)

Broj postova: 1664
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Nedelja 09.12.2007, 18:41, Naslov:
Kako to mislis Dejane, da dobiju ono sto traze ? Zar nije davanje uzajamno Osmeh Odnosno, svako dobije po svojim zaslugama, ok nekad se i zakalkuliramo.
Ipak je veci problem kad zena ne trazi, pa joj se svejedno nudi, bolje reci nabacuje. U takvim situacijama je umjetnost napustiti teren bez uvredjenih (potencijalnih) ucesnika.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Broj postova: 322
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Nedelja 09.12.2007, 21:59, Naslov:
Tako mislim, Tara, sto se neke zene loze na sirovine, pa to i nadju. I dzaba se posle trude da od njih naprave kavaljere, ugladjene ljude, uglavnom je zalud taj trud. Neke dozvole sebi da ih privode lovarni frajeri, jer im se slazu uz auto recimo. Tesko ce ona ikad zasluziti njegovo postovanje, ako je u startu pristala da mu izigrava statusni simbol. Neke hoce da su mame, pa se posle kaju sto uz sebe imaju nesposobne ili lenjivce... To se kaze "pazi sta zelis, mozda ti se to i ostvari".
Mozda nema mnogo veze sa samom temom i seksom, ali mozda i ima...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 1664
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Nedelja 09.12.2007, 22:37, Naslov:
Dejane i sam znas da se djevojke na pocetku najvise pale na neke neklasicne tipove. Dobro, danas je situacija malo drugacija, tu se vec rano kalkulira. Zalosno je ako se samo zbog materijalnih koristi, usprkos tome da vide da je tip sirovina upustaju u daljnju vezu, pa cak i brak. Tada vec unaprijed znaju sta su dobile i sta time izgubile.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Broj postova: 322
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Nedelja 09.12.2007, 23:02, Naslov:
Ne brinu mene devojke koje se na pocetku pale na svasta, nego bas one koje se udaju za iste, a te su malo starije ipak i mogle su bar koju vijugu na vreme usmeriti ka buducnosti.
Ima primera kada je strast nevidjena izmedju dvoje, i kad je seks fantastican, ali to ne mora uvek da znaci da treba vek da provedu zajedno.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 1306
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Ponedeljak 10.12.2007, 23:51, Naslov:
Citat:
Dejan: Ima primera kada je strast nevidjena izmedju dvoje, i kad je seks fantastican, ali to ne mora uvek da znaci da treba vek da provedu zajedno.

E, to je teza moje drugarice. Imala je strastvenu vezu sa izvesnim tipom, i strast se među njima nikad nije ugasila. Tenzija postoji kad god se vide, a nisu zajedno već godinama unazad. Umeli su na vreme da procene da nisu za zajednički život. I ja u to verujem, znajući ih oboje. Potpuno su različiti i sigurno bi oboje patili da žive zajedno. Sada svaki ima partnera sa kojim skladno živi, a međusobne varnice su u to ime stavili u drugi plan. Verovatno bi se i same ugasile da su ostali zajedno...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 1664
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Nedelja 16.12.2007, 16:44, Naslov:
Ee, samo ko zna kako intenzivno sanjaju Osmeh
Neobicno spolno ponasanje u spavanju Pod tim naslovom je americka revija Psyhosomatic Medicine objavila clanak o neobicnim rezultatima nekog istrazivanja u USA.
Jedanaest dobrovoljaca, muskaraca i zena, zalilo se je nad vlastitim, neobicnim ponasanjem u toku spavanja. Vise nego njih same, njihovo ponasanje mucilo je njihove partnere. "Nesretnici" su u toku spavanja divlje masturbirali i usred noci napadali svoje partnere. Neki od njih zadobili su teze udarce, zbog toga su morali ostatak noci provesti u drugoj prostoriji.
Psiholozi su takvo ponasanje pripisali stanju velike seksualne zelje, koja tokom budnosti nije bila utjesena. Zbog toga je u snu kod tih osoba doslo do oslobadjanja zelje, koju inace nisu ispoljili zbog razlicitih vanjskih ili unutrasnjih blokada. Kod nekih od tih osoba doslo je do osjecaja krivice, srama ili su bili u depresiji. Kod nekih osoba taj osjecaj prouzrokovao je partner, koji je "napadnutog" sexualno izazivao, a sam nije bio spreman na akciju. Tek kad se je u snu superego maknuo, ostavio je spolnoj masti put u imaginiranje.
Zanimljivo je da medju tom jedanaestoricom, ni u jednom slucaju partner nije prihvatio igru "sanjajuceg".
Jedan je sanjao, drugi je bio budan. Prvi je putovao snovima, a drugi se je pri tome osjecao izuzetno usamljenim.
Na kraju su strucnjaci dosli do zakljucka, da bi do idealnog spoja dosla samo u slucaju da su oboje sanjali Osmeh i to iste snove.

Izvor: Primorske novice

Profil

Posaljite privatnu poruku

Broj postova: 322
Reg. datum: 30.10.2007
Datum unosa: Ponedeljak 17.12.2007, 00:20, Naslov:
Idealan spoj je po tome najbolji pre spavanja. Osmeh Kad se svi dobro izmore, nema posle tih problema Osmeh

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 89
Koliko clanova ima idealna porodica?