Neverstvo

Broj postova: 855
Reg. datum: 14.01.2009
Datum unosa: Sreda 04.03.2009, 23:51, Naslov:
Neverstvo-to znaci krajjjjj nema prastanjaZlocicaOklagijaBijemBijemBijem

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

svugdje pomalo
Broj postova: 1414
Reg. datum: 23.10.2008
Datum unosa: Cetvrtak 05.03.2009, 09:58, Naslov:
ja mislim da to nebi mogla oprostit,ali ne znas dok ne dodjes u tu
situaciju!
____________________
MOJ MALI LEON JE STIGO 19.9.2009 U 10.25

Profil

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

örebro
Broj postova: 150
Reg. datum: 11.11.2008
Datum unosa: Cetvrtak 05.03.2009, 09:59, Naslov:
bas tako katy, mrzim nverstvo, al sam to progutala par puta, sta cu kad volim svog muza.
____________________
Zivi dobrim i casnim zivotom. Kad ostaris moci ces se osvrnuti i jos jednom uzivati u zivotu.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Österreich
Broj postova: 2084
Reg. datum: 20.02.2008
Datum unosa: Cetvrtak 05.03.2009, 13:18, Naslov:
teska situacija ali mislim da ako oprostis nikad vise neces imati poverenje u njega (bar ja) i u svakoj svadjici prigovori.......divim se zenanma koje to mogu da oproste......

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Lausanne
Broj postova: 2556
Reg. datum: 04.06.2008
Datum unosa: Cetvrtak 05.03.2009, 13:22, Naslov:
Mislim da nebi mogla da oprostim neverstvo!!!!Ali opet
nemoze covek da zna tacno kako bi postupio nego da
se nadje u toj situaciji .... Ne
____________________
mala...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Blog

Broj postova: 2676
Reg. datum: 02.09.2009
Datum unosa: Petak 25.11.2011, 20:36, Naslov:
Kada žene varaju onda je to obično iz sasvim drugačijih razloga nego kada to čine muškarci.

1. Traženje pažnje, naklonosti
Žene se obično ne upuštaju u afere i varanje kad zamete pomanjkanje seksa sa strane svog partnera. Žene varaju pre svega zato što osete pomanjkanje pažnje i naklonosti od strane partnera.
Nedostaje im blizina, povezanost s partnerom i osećaj da su voljene. Pokažite joj da su vaš posao, prijatelji i hobiji na vašoj lestvici prioriteta daleko iza nje. Ne zatrpavajte je dakle svim problemima koji vas muče na poslu. Najpre osigurajte neko vreme samo za vas.


2. Traženje savršenstva
Neke žene se upuštaju u varanje zato što uvek žele i traže nešto više. U svom partneru stalno traže greške. Najverovatnije to nezadovoljstvo s partnerom izvire iz ženskog nezadovoljstva sa samom sobom.

3. Prijateljstva koja su više...
Žene prečesto ne znaju postaviti jasne granice prijateljstva. Mnogo puta zato dolazi do flerta. Prijatelje dosta puta puste preblizu i upravo se oni nađu pri ruci kad se posvađaju sa svojim partnerom i odu kod prijatelja po saosećajnost – rame za plakanje.
Rezultat jednadžbe povređene žene i zaštitničkog muškarca je u dosta slučajeva seks. To naravno ne znači da joj trebate zabraniti prijatelje, niti to znači da se ne smete nikada svađati.
Naravno da žena može imati prijatelje i da se vi smete svađati. Samo se pobrinite da vi budete njen najbolji prijatelj i da je ne ispuštate iz ruku dok ne porazgovarate.

4. Obezvređivanje
Neretko se žene u vezi osećaju potpuno obezvređene i necenjene. One žele osećaj sigurnosti i samosvesti koji s vezom dosta puta izgube. Žene u kući podupiru više uglova. U najvećem broju slučajeva to rade potpuno neopaženo.
To ipak ne znači da žene ne žele biti opažene. Za pohvale i zanimanje za njezin život će vam biti sigurno zahvalna. Još će zahvalnija biti ako osim toga ponekad i priskočite u pomoć. Ako će se pokraj vas osećati kao vaša mama, sigurno će zadovoljstvo potražiti negde drugde.

5. Komunikacija
Nedostatak komunikacije s partnerom i preterana komunikacija sa svima ostalima sigurno ne utiče blagotvorno na ženu i njen odnos prema partneru.
Jednom rečju, kad u njenom životu dođe do većih promena, pobrinite se da vi budete njen prvi i najvažniji sagovornik. Time ćete joj dati osećaj važnosti, zanimanja, a pobrinuti ćete se i za to da neko drugi neće biti taj koji će joj nuditi sve to i još ko zna što.

6. Kažnjavanje
Žene varaju kad su povređene. Na taj način su neke majstorice osvećivanja. Seks s drugim je kažnjavanje koje će teško što premašiti. Istina je, da ponekad takva osveta uopće nije tako slatka kako se čini u prvi trenutak.

7. Središte pozornosti
Neke žene tako snažno žele biti u centru pažnje da im je nikada nije dosta. Što više muškaraca joj se divi, time je zadovoljnija i zadovoljenija. U takvim slučajevima je teško što promeniti. Lakše nego nju ćete verovatno promeniti sebe i vaše doživljavanje vaše veze.

8. Udvaranje
Udvaranje niije nešto u čemu uživaju samo muškarci. Za udvaranjem čeznu i žene. Naravno da niti muškaraci niti žene obično ne misle da će tu svoju želju utažiti u vezi. Kao da vredi nepisano pravilo, koje kaže da muškarac udvara jednoj ženi samo jednom.
Prekršite to nepisano pravilo i počnite joj ponovo udvarati. Pozovite je na sastanak, pošaljite joj nestašan sms ili e-mail. To vam neće oduzeti previše vremena, a rezultati će biti iznenađujući.

9. Usamljenost
Varanje je punjenje praznine. Mnoge žene se ne žele mučiti kupljenjem krhotina nakon prekida odnosa. Nemaju snage i hrabrosti za kraj, odnosno novi početak, pa se radije prepuštaju varanju.

10. Majčinstvo
Obaveza i briga, koju oseća prema detetu i prema vama dosta puta joj uzme svu energiju. Ali ne i želju. Pobrinite se za to da vrata vaše spavaonice puštaju i vanjski svet unutra. Neka ne bude majka, nego najprije žena. Većina žena u sebi skriva macu, koja želi da je pomilujete. Pažljivo osluškujte i čućete je.
____________________
"Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Moderator
Sanjakis - Zenski forum
Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Subota 26.11.2011, 13:42, Naslov:
Uh....Oklagija....ne prastam neverstvo ni pod tacku razno!!!!Sve je ovo istina Amandice sto si napisala,ali treba biti jak i odoleti iskusenju...tj prvo videti zasto je doslo da se uopste pomisli na prevaru....
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Nedelja 27.11.2011, 10:57, Naslov:
Svi smo mi ipak samo ljudi, pa nikad ne reci nikad, ne znas sta te iza coska ceka.. Dok sam bila u braku niti sam imala prilike, a ni vremena, a niti mi je padalo na pamet, dok za mog b. muza su postojale indicije jednom..no mi se nismo rastali zbog trece osobe.. Mislim da zene prastaju zato sto nemaju izbora, zato sto su naucene da trpe, a i zato sto su kukavice - boje se da sruse dom tj. neku sigurnost koju imaju u njemu, jer zaboga "gde ce posle". A muskarci, oni su drugaciji njima su "data" veca prava jos na rodjenju.. Negde na pocetku moje veze, par meseci savrsenstva moj decko je poceo da se cima, i ta njegova nesigurnost i strah od vezivanja me je i oterao.. nasla sam drugog.. poludeo je, hiljadu poruka, pesama, stihova, molbi da reagujem, dva dana se nije treznio, haos, nisam mogla bas da budem ni ja bezdusna, a umem kad sam povredjena i na kraju poruka 'sad se nasmej na sve ovo pa da ti kazem ono sto nikom nisam voleo sam te al nisam to znao' to me je dotaklo i dozvolila sam mu pristup.. popili smo kafu pricam mu da sam prekinula, nije mi to to, ali drugarski i on pocne da mi likuje i ja krenem kuci demonstrativno, on potrci za mnom u hodnik i scepa me tako silovito i poljubi, a njegova recenica mi se urezala u mozak "samo mi se vrati, nikad te nisam prevario, ti si meni dovoljna, ja sa tobom imam sve, ne pitam te ni gde si bila ni sta si radila, samo se vrati" posle toga veza nam se znatno ucvrstila i tako smo se uskladili da funkcionisemo gotovo savrseno. Ovo nije klasicna prica o neverstvu, jer sam ga ja ostavila, jer nije znao sta hoce i kad je shvatio sta hoce presao je preko svega. Divim mu se za to, za velicinu njegove ljubavi uopste danas, jer ja znam da je on meni tako uradio bilo iz kog razloga da ode i nadje drugu, nikad vise ne bi mogao da se vrati, jer moj ponos je preveliki.
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Wien
Broj postova: 4001
Reg. datum: 21.07.2009
Datum unosa: Nedelja 27.11.2011, 11:44, Naslov:
Jesam ja tebi vec jednom rekla, da trebas knjigu da napises???
____________________
"Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Nedelja 27.11.2011, 11:52, Naslov:
Ahahaha kako je moj zivot dinamičan mislim da u tri knjige ne bi stalo sve Vrlo srecna Vrlo srecna Lud
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Nedelja 27.11.2011, 11:53, Naslov:
Ljudski je griješiti a Bozanski oprastati i oprostiti mogu samo veliki ljudi, ba tako kazu. Ne mogu ni da zamislim da bi mi se tako nesto moglo dogoditi i evo pomjeram se s mjesta odmah... Poznavajuci sebe to bi ostavilo veliki oziljak na mom srcu i mozda bih i na kraju rekla da oprastam ali ne bih niti jednog trenutka mogla zaboraviti i jednostavno pustiti to. Drzala bih se toga k'o pijan plota. To bi uticala na moj buduci odnos s tom osobom i nista ne bi bilo kao prije. Zato bih se ja razvela jer bih u tom slucaju samo zagorcavala i sebi i njemu zivot zbog tog kineskog zida kojeg je prevara postavila i tpg zrna sumnje koji bi zauvijek ostao tu. Drugo je reci oprastam a drugo je zaista to pustiti i od srca oprostiti. Sto je najgore, nemogucnost oprosta ne kaznjava tu osobu kojoj je potrebno oprostiti, nego nas same, jer nas izjeda i truje. To je kao da popijemo otrov i ocekujemo da se neko drugi otruje... Prevarom bi poljuljao sve temelje nase ljubavi a ja na tim nestabilnim temeljima ne bih gradila nista vise sto bi prvi vjetar oduvao...
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Nedelja 27.11.2011, 12:23, Naslov:
Sve si to tako lepo rekla, a savrsenstvo kome svi tezimo znamo da ne postoji..nego niko ne pominje ljudsku prirodu i prirodni nagon pre svega muskaraca za promenom.. jednom sam gledala jednu emisiju nekog poznatog nemackog seks eksperta i zamislila se, da, zene su majke pre svega i stub porodice, muskarac generalno ima vise "lufta" a i u genima im je kako taj kaze "sto vise rasiriti svoje seme" to je nesto sto ih podsvesno gura u promene, samo sto su oni toliko evoluirali da ne seju decu gde stignu.. samim tim on je pokušao da prirodom opravda to.. a ja mislim donekle da je u pravu, ali toliko su i evoluirali da treba da znaju sta rade..najezim se samo jel silom prilika krecem se puno i znam da masa da ne kazem vecina muskaraca beskrupulozno vara svoje supruge mnoge i ne slute, a ima onih zmure i cute..nazalost
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Wien
Broj postova: 4001
Reg. datum: 21.07.2009
Datum unosa: Nedelja 27.11.2011, 12:23, Naslov:
Nemam sta da napisem, Bambina je sve to lepo napisala umesto mene !
Citaj Stvarno nemam sta da dodam,ko da mi je misli citala. Masem
____________________
"Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Nedelja 27.11.2011, 12:36, Naslov:
hvalaa Frendovi
Ma ako mi njima zasijemo, bit ce im.. Oklagija
Mi smo u nekom drugom svijetu, mozda i previse uvrstavamo ruzicastu u sve nase odnose a u taj cini mi se najvise. Kad nas stvarnost lupi po glavi onda se jako razocaramo, same smo krive, taj pink svijet moramo stvoriti u sebi i ocekivati puno od sebe a malo od drugih kako ne bi bile razocarane i padale s nasih oblaka.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Moderator
Sanjakis - Zenski forum
Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Nedelja 27.11.2011, 14:08, Naslov:
Citat:
Svi smo mi ipak samo ljudi, pa nikad ne reci nikad, ne znas sta te iza coska ceka..


Jeste to tako,ali mislim da sam dovoljno sazrela da mogu da pre svega razmislim kakve posledice to moze da ostavi...u ovom slucaju na moj brak...
Jeste ljudski prastati i treba prastati,ali ja jednostavno ne bih mogla da predjem preko toga....ne da ne bih htela nego ne bi mogla.Sto rece Bambina..to bi me zauvek mucilo i ne bi to vise bio odnos koji smo imali...jer je izigrao moje poverenje.Jednostavno za mene je izdaja nesto sto ne mogu da oprostim.... Zid
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 114
Koliko clanova ima idealna porodica?