Kada odem, kad me nebude.....
Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta ve subjektivna miljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su izneeni u komentarima i oni su vlasnitvo njihovih autora.
 • Mesto gde smo proveli detinjstvo nosi posebnu energiju. Medjutim, ne treba tugovati ukoliko tog mesta vise nema, potrebno je samo uci u meditaciju i duhovno se vratiti na to mesto, u te dane detinjstva. Iz detinjstva mi izvlacimo ogromnu energiju, zdravlje i radost. Infoturn
  (majabucko)
 • Ja samo kad pomislim na tako nesto, iako nece doci do toga jos dugo dugo, ko zna... Al sad me uhvati tuga kad pomislim na cinjenicu da dozivim tako nesto, tako da... razumem te!
  (Lili*)
 • super....
  (seli82)
 • Moji roditelji prodali kuću u kojoj sam odrasla. Iz opavdanih razloga, nije važno. Ali jedan deo mog srca je ostao baš između tih zidova... Nisam tamo bila od onda, a ima već nekoliko godina, ni u kući, ni u ulici, ma ni u tom kraju. Ne mogu. Ne da mi se. Sećanje na moje odrastanje nalik je filmu. Po potrebi upriličim vrlo intimnu projekciju, i sve je kao i pre, nepromenjeno, na istoj adresi. Sećanja su čudo, i kao takva ih treba i negovati. Živa čuda koja uvek i svuda mogu sa nama.
  (Darstellerina)
 • Najbolje je sačuvati uspomene...to je ono što je najbitnije...sjećanje na dragu osobu,slike u glavi,sitnice kojih se sjećamo...možda neka simbolična materijalna sitnica koja će uvijek izmamiti osmijeh ili suze na lice... najbitnija "sitnica" ustvari je naše srce,a ono nikada ne gubi stvari,ne zaboravlja...i za tili čas nas vrati tamo gdje želimo ;)
  (Sunshine)
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 126
Koliko clanova ima idealna porodica?