Samo prijatelji ili više od toga?

17.07.2009, 18:43
Iz Vašeg ugla - Samo prijatelji ili više od toga?
Sve češće provodite vreme sa najboljim drugom, uživate, smejete se, grlite... Pomoću nekoliko sigurnih znakova prepoznajte da li je na pomolu ljubav.

Kad u laganom, opuštenom druženju sa najboljim prijateljem počnete jedno drugom da tepate, neobavezno se dodirujete, a veče ne možete da zamislite bez dugog telefonskog razgovora sa njim, budite uverene da je nežna i ušuškana romansa na pomolu. Niste sigurne? Nekoliko signala pomoći će vam da proverite da li je vaš drug nadomak toga da vam postane dečko.

Vaši zajednički prijatelji počinju šaljivo da komentarišu
Svi primećuju koliko ste bliski, pa svaki put kada se zajedno pojavite u društvu, počinju da pljušte komentari kako biste vas dvoje bili baš slatki kao par. Zajednički prijatelji često mogu da vide ljubavne varnice pre vas!

Sve češće se čujete telefonom neposredno pre odlaska na spavanje
I pre nego što ste primetili, počinjete da razgovarate svakodnevno, nadugačko, ni o čemu, i uživate u tome. Razgovor sa „prijateljem" postaje dnevna potreba, a veče koji prođe bez neobaveznog ćaskanja jednostavno nije ispunjeno.

Neprimetno ste počeli jedno drugom da tepate
Ranije ste se pozdravljali u maniru „gde si ortak", a sada sa „maco" ili „srećice". On vam sve češće govori „lutko", što, priznajte, prija. Polako prihvatate ove salve neodoljivih nadimaka i počinjete da uzvraćate istom merom.

Osećate da je poljubac samo pitanje trenutka
Bilo da je u pitanju gledanje nekog sporta na televiziji ili dobacivanje frizbija u parku, ono što su nekada bili tapšanje po ramenu i prijateljski gest „baci kosku", sada postaju toplije grljenje, dugo držanje za ruku ili čak sedenje u krilu. Sada već možete biti sigurne da je samo pitanje trenutka kada će se dogoditi i prvi poljubac.

Izvor: zena blic

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 1 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
  • U ovom sam se pronasla. Tacno je od reci do reci! :)
    (biksi82)
Vezane vesti
Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 262
Koliko clanova ima idealna porodica?