Ovako cete sacuvati bronzanu boju po dolasku s mora

18.08.2015, 00:51
Kozmetika - Ovako cete sacuvati bronzanu boju po dolasku s mora

Mukotrpno ste se trudili da dobijete bronzani ten i brinete da æe boja brzo spasti po dolasku kuæi. Evo nekoliko saveta za vas:

Bili ste na moru i svaki dan ste se "èvarili" na suncu od devet do 20 èasova, pa vam je sada žao da tako dobru boju koju ste dobili takvim trudom, izgubite 
 
Nudimo vam nekoliko trikova kako da saèuvate svoj bronzani ten i u kasnu jesen.Prvenstveno je važno da pijete vodu, jer kako se koža isušuje iznutra tako se ranije gubi boja. Trudite se da vam koža ostane hidrirana.

S druge strane, radite pilinge jednom u dve nedelje. Dosta izumrlih æelija se nalazi na našem gornjem delu kože, a kako biste ih uklonili piling je idealan. On æe omoguæiti vašem tamnom tenu da doðe do izražaja.

Potrudite se da boja potraje 

Mažite mleko za telo jer, osim što negujete kožu iznutra, negujte je i spolja. Ne morate ga nanositi posle svakog tuširanja, veæ dva do tri puta nedeljno.
 
Jedite najviše æuretinu, belance, sir, losos, soju, bademe i avokado jer su bogati tirozinom, sastojkom koji je neophodan za proizvodnju melanina, koji je zaslužan za naš bronzani ten.
 
Nije na odmet i da umesto gela za tuširanje, koristite ulje koje æe ujedno oèistiti ali i više negovati kožu, od gela.

Izvor: vesti.net

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
  Vezane vesti

  Ko je online

  Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
  Gosti: 68

  Anketa

  Koliko clanova ima idealna porodica?