Prodavnica u kojoj žene mogu sve da razbiju

27.03.2010, 14:14
Kultura - Prodavnica u kojoj žene mogu sve da razbiju
U Kini je otvorena jedna originalna prodavnica rezervisana za žene, u kojoj one mogu sve da porazbijaju da bi se ispraznile.

Prodavnica je otvorena u gradu Šenjangu, u provinciji Lianoning. Žene imaju mogućnost da u toku jednog minuta lome sve, od televizora, kućnih aparata i namestaja do posuđa.

U tu svrhu služe se bejzbol palicom ili nekim sličnim predmetom i dobijaju opremu koja ih štiti od eventualnih povreda dok iz sebe izbacuju nagomilani bes ili stres. Prodavnica je uređena na takav način da reprodukuje unutrašnost neke kuće. Minut pražnjenja je besplatan za žene koje prethodno obave kupovinu u mininalnoj vrednosti od 3,50 evra.

Usluga je naročito na ceni među studentkinjama i poslovnim ženama, koje često pate od stresa. "Žene mogu da dođu ovde da bi se osećale kao kod kuće, ali mogu sve da razbijaju bez ikakvog ograničenja. To je veoma dobro za oslobađanje od stresa", izjavio je direktor prodavnice, preneli su strani mediji pozivajući se na portal Čajna informejšen.

 

Izvor: blic

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 1 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
Vezane vesti
Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 231
Koliko clanova ima idealna porodica?