Život prosečne porodice u brojkama

28.09.2011, 17:26
Ljubav - Život prosečne porodice u brojkama
Za osam godina članovi prosečne porodice posvađaće se dve hiljade puta, supružnici će imati 928 seksualna odnosa, a ukućani će iz ljutnje zalupiti vratima 233 puta. Ovo su rezultati istraživanja o životu prosečne četvoročlane porodice.

U istom vremenskom razdoblju "desiće" se 4.880 poljubaca, a čaša će biti srušena čak 957 puta. Osim prosutog soka ili vode, tanjiri će stradati 116 puta.

U istraživanju su učestvovale porodice koje imaju kuću. Od ostalih podataka, zanimljivo je da će se za osam godina u kući rodi jedno dete, kupe tri ljubimca i dva automobila, a gosti će doći 1.144 puta.

Kada se saberu sva sređivanja kuće dobije se broj od 14 uređenih soba, deset novih tepiha i 17 komada novih aparata.

- Naši domovi su središte naših života i svaki dom ima bezbroj priča i dobrih i loših - rekao je Nikki Sellers u ime osiguravajuće kuće koja je sprovela ispitivanje 3.000 porodica.


Ako spadate u prosečnu porodicu i imate kuću s dvorištem, sređivaćete ga 382 puta, zamenićete 146 sijalica, usisivaćete 1.464 puta, a veš ćete prati 2.217 puta.

Izvor: zena blic

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
    Vezane vesti
    Ko je online
    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 144
    Koliko clanova ima idealna porodica?