POD SUNCEM TOSKANE: Kuda i kako za prolećne praznike?

02.05.2015, 04:27
Putovanja - POD SUNCEM TOSKANE: Kuda i kako za prolećne praznike?

Bogata ponuda gradova Italije provereno ostavlja bez daha. Iako svi putevi vode u Rim, agencija Viva Travel vodi vas i na Siciliju, u Napulj, Sorento, Đenovu, Milano, Firencu, i to po cenama prilagođenim mogućnostima ali i zahtevima turista.

Kao i svake godine, turistička agencija Viva Travel pripremila je, za sve koji su spremni da upoznaju neke od čuvenih evropskih metropola, obilje raznovrsnih ponuda. U zavisnosti od raspoloženja i vremena, u prilici ste da birate između aražmana u trajanju od 5 do 10 dana, hotela u samom centru grada ili nekom mirnijem, udaljenijem delu.

Zaljubljenici u putovanja kažu da je planiranje istog podjednako uzbudljivo kao i sama aktivnost. Tokom cele godine a posebno za uskrsnje i prvomajske praznike u ponudi su aranžmani za zemlje poput Mađarske, Austrije, Češke, Francuske, Grčke, Italije, Nemačke, Rusije, Španije, Turske…

U zavisnosti od arhitekture grada, kulture i navika žitelja, svaka od metropola pomenutih država nudi drugačiji program i razne aktivnosti. Beč nudi spoj neprevaziđene kulturne baštine i priliku za šoping, obližnja Budimpešta će vas prijatno iznenaditi, Rim i Pariz opravdati očekivanja, a Prag i Venecija učiniti da se osećate kao deo filmske scenografije.

Bogata ponuda gradova Italije provereno ostavlja bez daha. Iako svi putevi vode u Rim, agencija Viva Travel vodi vas i na Siciliju, u Napulj, Sorento, Đenovu, Milano, Firencu, i to po cenama prilagođenim mogućnostima ali i zahtevima naših turista.

Atina će vam pružiti grčki čas istorije, a grad Krf poseban doživljaj proslavljanja Vaskrsa i to po ceni od 165 evra za 6 dana koliko traje aranžman. Dvorci Bavarske su preporuka sami po sebi, dok Pariz i Diznilend (i to avionski paket aranžman na 5 ili 6 dana) imenom nagoveštavaju bajkovita dešavanja.- rekla nam je Tanja Živanov iz agencije VIVA.

Završite sa pripremama na vreme i uživajte u sjajnim aranžmanima. Ponude možete pronaći na www.vivatravel.rs, a kada se putem društvenih mreža ili sajta agencije informišete i napravite uži izbor, svratite u neku od poslovnica (od sada i u Novom Sadu-Železnička 13 i Nišu-Koste Stamenkovića 6) gde će vam ljubazno osoblje skrenuti pažnju na detalje i, što neretko biva, ukazati na mogućnosti o kojima niste ni razmišljali.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
    Vezane vesti
    Ko je online
    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 281
    Koliko clanova ima idealna porodica?