Flertujete li na drustvenim mrezama?

28.03.2015, 06:13
Usponi i padovi - Flertujete li na drustvenim mrezama?

Da li ste upali u zamku "onlajn-flerta"? Mislite li da su brojna srca u komentarima i dvosmislene poruke bezazlene?

Ko je ovaj što ti je "lajkovao" status? Ako ste do sada već čuli ovo pitanje, znači da ili imate veoma ljubomornog dečka (muža) ili ste prekršili ljubavna bonton pravila na Fejsbuku

Nije potrebno da ugasite profil jer ste u vezi, ali bi ipak trebalo da se ponašate u skladu sa emotivnim statusom. Uostalo, to pravilo važi i van virtuelnog sveta.

Tajno dopisivanje - Ako ste u srećnoj vezi, čemu tajno dopisivanje? Pre nego što upadnete u zamku "onlajn" flerta, zapitajte se šta tražite sa "pogrešnim" i ne radite ništa partneru "iza leđa".

Prijateljstvo s onima koje partner ne odobrava - Ukoliko je vaša voljena osoba "alergična" na nekog sa liste Fejsbuk prijatelja, nemojte da joj svakodnevno "bodete oči" komuniciranjem sa njim/njom, dopisivanjem, lajkovima i statusima. Naravno da je ovde reč o ljubomori, ali ako se ona ne "hrani", vremenom će proći.


Naučite Fejsbuk bonton i poštujte pravila lepog ponašanja

Slike s bivšim ljubavima - Ne morate da obrišete sve slike s bivšima i da se pravite da nikada nisu postojali. Ipak, ako vam je profil prepun takvih fotografija, novoj ljubavi će sigurno smetati i osećaće se neprijatno, naročito ukoliko imate zajedničke prijatelje.

Flertovanje - Dvosmisleni komentari, intimne porukice, previše srca i smešaka u virtuelnom svetu se tumači kao flertovanje. Ako ne želite da partner to radi vama, nemojte ni vi njemu.
Izvor: Novosti

Komentari

Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. ZenskiSvet.com nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.
Trenutno ima 0 komentara
Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati
    Vezane vesti
    Ko je online
    Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
    Gosti: 82
    Koliko clanova ima idealna porodica?