Horoskop...

Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Petak 11.09.2009, 16:06, Naslov:
Ascedent ili podznak........Kroz izlazeci znak ili Ascendent u horoskopu vidimo šta je svrha bića, ali ujedno i njegova glavna slabost-pa ososba, prevazilazeći tu svoju glavnu slabost, upravo nalazi svoj put svrhe ili misije, a to je da stapanjem sa svojom suprotnošću postane pravo celovito biće.

Izlazeci znak ili Ascendent je nosilac glavne sudbine natusa u horoskopu i kroz njega se vidi koja je najvažnija lekcija koju treba da nauči u ovoj inkarnaciji. No, to je i njegova slaba tačka, jer stvarno rešenje leži u onome što je njemu suprotno. Osoba polaže ispit kada u sopstvenu prirodu uspe da uključi i sve ono što u osnovi nije, već je to suprotno njemu.

____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 879
Reg. datum: 02.07.2009
Datum unosa: Petak 11.09.2009, 16:12, Naslov:
a ja sam nasla ovo:

Podznak govori o našoj ličnosti, o tome kako izgledamo i kako se ponašamo. Posle 27-me godine, odnosno posle prvog Saturnovog povratka, preovladavaju osobine podznaka

Osobine i izgled osoba koje imaju podznak:

OVAN - nezavistan, voli da bude glavni, ambiciozan, tvrdoglav, lepo se izražava, Osoba je visokog rasta, dugona, mršava, često ima ožiljak na glavi. Oči su joj sitne, a obrve srasle i istaknute. Kosa je bujna. Glava i telo su izbačeni unapred dok hoda. Uvek nekuda žuri. Muškarac ima Adamovu jabučicu na grlu. OTVORENOST!

BIK - postojan, blag dok mu neko ne stane na žulj, miran, tajnovit, rezervisan kad su u pitanju njegovi poslovi. Iskren, poverljiv, voli umetnost. Stiče bogatstvo. Dobar je radnik. Ima male uši pripijene uz glavu, okruglu bradu, jake vilice, istaknute okrugle oči, kratak vrat. U hodu se gega. IZDRŽLJIVOST!

BLIZANCI - ambiciozan, radoznao, voli avanture, voli da uči. Kad nema vremena postaje nervozan. Voli promene. Pametan je i progresivan. Visok, mršav, ima duge ruke i noge, čelo visoko, veliki nos. Maše rukama dok priča. Širok razmak između očiju. Tanke usne, šiljata brada. PRIČLJIVOST!

RAK - povučen, sentimentalan, porodičan, vredan, emotivan. Voli šalu, putovanja, posesivan je i oprezan, posebno u rukovanju sa novcem. Ima okultne sposobnosti. Sklon je gojaznosti. Ima okruglo lice, mali nos, lepo razvijene grudi, sitne sanjalačke oči, blag i simpatičan osmeh. Bleda put, osetljiva na Sunce. Mladolika, ali brzo kosa sedi. SIMPATIČNOST!

LAV - dobar, ali pomalo snob. Iskren, veran, energičan, vitalan. Popularan u društvu, često lider. Ambiciozan je optimista i savestan. Ima jake kosti i mišiće. Veseo glas, uši velike, brada istaknuta, okrugla. Podznak Lav je sklon malim smeđim mladežima. Žene se kinđure, često imaju dugu kosu, dok su muškarci ćelavi, niski rastom, okruglog lica. DOSTOJANSTVO!

DEVICA - skroman, konzervativan, vredan, nije škrt. Detinjast je, taktičan, razuman. Izbegava alkohol, masnu hranu. Ima izuzetne mentalne sposobnosti. Često je neodlučan. Pedantan je. Obraća pažnju na detalje. U komunikaciji je veoma korektan. To je najfotogeničniji znak. Ima duguljastu glavu, visoko čelo, široke jagodice, šiljatu bradu, orlovski nos. Usne su tanke, oči uvučene, kosa gusta i talasasta. Energičan hod, široki kukovi, ravne grudi. STIDLJIVOST!

VAGA - voli pravdu, red, brzo se naljuti i odljuti. Voli lepotu u svim vidovima, raskoš. Žene su jako ženstvene. Zaljubljiv, društven, prati poslednju modu. U mladosti visok i vitak, ali sa godinama dobija na težini. Ima lep ten, prijatan izgled, lepo oblikovanu glavu sa pravilnim crtama lica. Pogled je nežan, a kosa talasasta. Na divno oblikovanoj glavi izdvaja se osmeh. ŠARM!

ŠKORPIJA - energičan, brz, ima puno prijatelja, voli da putuje. Privlači ga sve što je okultno. Hrabar je, aktivan posebno kada su u pitanju njegovi interesi. Često gubi kontrolu nad sobom. Voli da muči druge. Prikriva ljubomoru i nesigurnost. Ume da čuva tajnu. Punačak, zdepast, ima kratak i debeo vrat. Vatren pogled, senzualne usne. Prednji zubi su veliki. Njiše se u kukovima dok hoda. Ima izraženu stražnjicu. SNAGA!

STRELAC - milosrdan, pun nade i dobre volje. Voli slobodu i nezavisnost. Ne voli da mu se neko meša u privatnost i poslove. Duhovit je, otvoren, nervozan. Posesivan je i intuitivni, posebno u ljubavi. Voli religiju, filozofiju, putovanja. Kaže šta misli. Često visok i vitak. Ruke, šake i stopala su dugi i koščati. Bedra su izdužena. Mogu imati problema sa težinom. Nos je uočljiv, prednji zubi su izraženi. EKSPANZIVNOST!

JARAC - ozbiljan, miran, promišljen, dostojanstven. Ima tradicionalan sistem vrednosti. Oprezan je, aktivan i ekonomičan. Mnogo radi i može mnogo da istrpi. Ne žali se. Poseduje organizatorske sposobnosti. Teško ispoljava osećanja. Vredan je i poštuje religiju. Voli bogatstvo i društveni status. Postoje dva tipa – jedan nizak, vitak koščat i drugi krupne građe, sa širokim jagodicama i istaknutim zubima. OZBILJNOST!

VODOLIJA - mirna, strpljiva, humana, razmišlja. Rafinirana je, voli umetnost, posebno muziku. Ima dobro pamćenje. Prijaju joj intelektualni poslovi. Voli moć i dostojanstvo. Voli reforme svih vrsta. Dobar je prijatelj. Polaže na obrazovanje. Izuzetna moć kombinatorike i koncentracije. Visoka, crte lica su savršene, potiljak ravan. Usne su joj tanke i stisnute, ali ih krasi blistav osmeh. Oči su krupne, a pogled direktan. Mogu biti privlačne. PROMIŠLJENOST!

RIBE - blaga, ozbiljna, metodična, emotivna i tiha. Uočava tuđe nedostatke i greške. Često ukazuje poverenje pogrešnim ljudima. Gubi energiju, stidljiva je i defanzivna. Ima telepatske i okultne moći. Može biti misteriozna u svojim poslovima. Zaobljena, pa nikad ne izgleda mršavo. Koža je meka, kukovi široki. Koža je bleda, a lice mesnato. Sklona je borama pre vremena. Kapci deluju sanjivo. Oči su velike, vlažne i oivičene dugim trepavicama. Nos je kratak, mali, ravan. Kratke noge, usporen hod. IDEALIZAM!
____________________
Želiš li biti u skladu s drugima, najpre moraš biti u skladu sa samim sobom.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Petak 11.09.2009, 16:22, Naslov:
Ima i tu istine,ali sve zavisi i od planeta u natalnoj karti.Kako su postavljene i u kom odnosu su sa drugim planetama.Ja sam laik da to tumacim...pomalo znam.Ceprkam iz ciste radoznalosti.Recimo zasto blizanci imaju totalno razlicite osobine...a razlika je otprilike uvek 5 minuta.Isti je i znak i podznak ali su u sustini veoma razliciti....ima tu caka i racunanja,samo sto treba da se zanimas sa tim da bi shvatio.
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Petak 11.09.2009, 17:18, Naslov:
Moje devojcice su bliznakinje i razlika je 7 min. I u natalnoj karti koju sam nasla na netu sve im je indeticno, iako su sasvim razlicitih naravi.
Drugo ovo gore o podznacima za mene dobrim delom nije tacno, ceo zivot sam mrsavica i uopste nemam kratke noge. Mislim da je glupo na osnovu znaka opisivati fizicki izgled, logicno kako mozemo svi mi pripadnici tog podznaka biti mali, kratkonogi, izborani i debeli. Al' bar sam se dobro nasmejala Osmeh
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Petak 11.09.2009, 17:28, Naslov:
Svaki licni horoskop je drugaciji...ne moze biti da su svi ovnovi recimo isti.Moze se samo prepoznati neka od osnovnih karakteristika.Ja sam imala dve drugarice u osnovnoj,bliznakinje.Sa jednom nikako nisam mogla da funkcionisem,a druga mi je bila najbolja drugarica.Bile su Lavice,sto bi po horoskopu trebalo da se slazemo,ali eto sa ovom jednom nikako nisam mogla.
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 879
Reg. datum: 02.07.2009
Datum unosa: Ponedeljak 14.09.2009, 14:32, Naslov:
Andemona za podznak si jednom napisala da si vodolija a jednom riba. procitaj vodoliju mozda ima vise istine Vrlo srecna. Mada u pravu ste vi kad kazete da je svaki licni horoskop drugaciji tako i ja mislim.
____________________
Želiš li biti u skladu s drugima, najpre moraš biti u skladu sa samim sobom.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Vršac
Broj postova: 436
Reg. datum: 07.08.2009
Datum unosa: Ponedeljak 14.09.2009, 14:35, Naslov:
Znak ili podznak...sve u svemu nisam u opisu ni znaka ni podznaka...ja sam horoskopski izrod Osmeh
____________________
...moj je život igra bez granica....

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Ponedeljak 14.09.2009, 14:35, Naslov:
Znam da sam dva puta napisala, ono prvo je onako ispalo iz neta, i po tumacenju bilo dosta tacno, a drugo je po natalnoj karti, tako da verujem vise za ovo drugo.
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Sreda 03.03.2010, 12:14, Naslov:
Vi ste Blizanci s podznakom Vaga
Ovo su šarmantne i ugodne osobe, obično svijetla tena i čiste glatke kože. Ljubazni su, fini, a najčešće i elegantna držanja, hoda i garderobe. Gotovo uvijek su dotjerani, a po prirodi i lijepi. Uvijek traže partnerstvo – najčešće ljubavno – i ravnotežu. Ako toga nema, onda pate. Znaju i pretjerati u ležernosti i slatkom životu. Estetika im je važna u životu i skloni su umjetnosti. Vrlo često imaju malo ukošene oči ili šire razmaknute (poput vage), a osmijeh im je blag i često se smiješe.

Šarmer s pokrićem. Ugodan za društvo, no može biti nestalan. Sklon visokim zvanjima i školama. Odlično funkcionira u diplomaciji i tamo gdje se traži znanje stranih jezika.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 3811
Reg. datum: 27.11.2009
Datum unosa: Sreda 03.03.2010, 13:28, Naslov:
rodjena sam u znaku riba,20.02.1986 u pola 5 ujutru i nisam nikad radila natalnu kartu..Bash bih volela da mi je neko napishe...
____________________
mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Utorak 16.03.2010, 16:22, Naslov:
GENIJALNO ZLOBNI HOROSKOP , PA SE PRONADJITE




Ovan
bahati gadovi, uvijek moraju biti sefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerojatno, mali penis ili minijaturne sise. Bolesni posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu a sebi dozvolili harem ljubavnica Uglavnom zapinju za neosvojive tvrdjave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihicki ne uniste. Vrlo nesredjeni u mozgu, skacu na sve i svasta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku a razboli ih cekanje. Istaknuti ovan: Adolf Hitler.

Bik
samozadovoljne sutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista. Sve im je super i nemojte ih muciti sa svojim problemima jer oni ih nemaju. Istaknuti bikovi: Josip Broz Tito, Franjo Tudjman i Sadam Hussein.

Blizanci
glavni ogovaraci i tracibabe, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac. Istaknuti blizanac: Ivo Sanader i Ceca Raznatovic.

Rak
posesivni ludjaci, uvrijede se ako im 'dobro jutro' niste zazeljeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspolozenje kako im padne na pamet. Istaknuti rak: George Bush.

Lav
arogantni, vjecni podcjenjivaci, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).
Istaknuti lav: Slobodan Milosevic

Djevica
opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju cisteci stan, slazuci robu i kineski porculan prezahtjevne cjepidlake kojima ni previse nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na sex. Ako je koji znak prostitutka to je ovaj. Istaknuta djevica: Michael Jackson.

Vaga
narcisoidni shizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im tjedan dana da se odluce hoce li naruciti Coca-Colu ili Pepsi, toliko su lijeni da je pravo cudo kako uopce ustaju iz kreveta. One znaju da vole, samo ako ste financijski ili polozajno istaknuti. Rijec prijatelj ne postoji, koliko god im se otvorite, necete dobiti ni priblizno jednako jer one samo pazljivo slusaju vas a svoje karte ne otvaraju. Draze su im 1000 lijepih lazi, nego jedna bolna istina, zato su najuspjesniji u laganju cak i sebe.. Istaknuti vage: Vladimir Putin.

Skorpion
samosazaljevajuci autodestruktivci koji svoj cemer ne mogu podnijeti sami, pa moraju povuci jo 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi sokirali, vjerojatno bi ga docekali sudjelujuci u sado-mazo orgijama. Smrt im nije nista strasno a pale se na krv i sve ono sto obicnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obiljezje ljubomorno posesivnih psihopata. Istaknuti skorpion: Toni Eterovic.

Strijelac
raspikuce i kockari, uzivaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i ozivjeti mrtve sasvim moguce - naravno, samo ako oni to rade. Uzasavaju se priznati da znaju za osjecaj tuge. Ne ulazite u brak sa strijelcem ni slucajno jer kada je uvjeren da vas voli, to ce ga proci za mjesec dana. Istaknuti strijelac: Josif Visarionovic Staljin Gruzijski.

Jarac
pravi pravcati gonici robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, rijec 'oprosti' ne postoji u njihovu rjecniku.. Mozete zivjeti pored njih cijeli zivot, biti u braku a nikada ne saznati sto vam imaju reci. Osjecaje ne znaju iskazati rijecima, pa te umjesto volim te, cesto doceka ajde u kurac. Prodali bi guzicu za drustveni status. Istaknuti jarac: Stipe Mesic.

Vodenjak
vulgarni i nepristojni perverznjaci, vjecita zabadala u privatni zivot drugih. Vjerojatno vas ne iznenadjuje cinjenica da je, prema statistici, najvise CIA-inih spijuna upravo je u znaku Vodenjaka. Istaknuti vodenjak: Carla Del Ponte.

Ribe
samosazljevajuci dosadnjakovici, cekaju da netko dodje i utjesi ih, ne mogu se ni popisati bez tudje pomoci, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug. Istaknuta riba: Osama Bin Laden.
Vrlo srecna Vrlo srecnaVrlo srecna
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Utorak 16.03.2010, 16:25, Naslov:
Citat:
Ovan
bahati gadovi, uvijek moraju biti sefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerojatno, mali penis ili minijaturne sise. Bolesni posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu a sebi dozvolili harem ljubavnica Uglavnom zapinju za neosvojive tvrdjave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihicki ne uniste. Vrlo nesredjeni u mozgu, skacu na sve i svasta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku a razboli ih cekanje. Istaknuti ovan: Adolf Hitler.


Vrlo srecna...male sise!!!Vrlo srecna....ovo za tvrdjave je istina....Vrlo srecna i za skakanje!!!Jao umrecu od smeha!!!
Cek' da vidim i podznak....
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Wien
Broj postova: 4001
Reg. datum: 21.07.2009
Datum unosa: Utorak 16.03.2010, 16:26, Naslov:
Vrlo srecna Vrlo srecna Vrlo srecna Vrlo srecna Vrlo srecna

Ispadoh prostitutka Lud Lud Lud Lud Lud
____________________
"Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Utorak 16.03.2010, 16:27, Naslov:
Citat:
Skorpion
... Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi sokirali, vjerojatno bi ga docekali sudjelujuci u sado-mazo orgijama...


Vrlo srecnaVrlo srecnaVrlo srecna....joj tuzno ali istinito!!!Vrlo srecna
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2015
Reg. datum: 14.05.2009
Datum unosa: Sreda 17.03.2010, 10:23, Naslov:
Tince, i ja ispadoh isto to....
____________________
Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 3811
Reg. datum: 27.11.2009
Datum unosa: Sreda 17.03.2010, 10:51, Naslov:
Vrlo srecna Bambina vrh!!!
____________________
mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 61
Reg. datum: 19.03.2010
Datum unosa: Nedelja 21.03.2010, 01:32, Naslov:
vaga / rak
RAK - povučen, sentimentalan, porodičan, vredan, emotivan. Voli šalu, putovanja, posesivan je i oprezan, posebno u rukovanju sa novcem. Ima okultne sposobnosti. Sklon je gojaznosti. Ima okruglo lice, mali nos, lepo razvijene grudi, sitne sanjalačke oči, blag i simpatičan osmeh. Bleda put, osetljiva na Sunce. Mladolika, ali brzo kosa sedi. SIMPATIČNOST!
Boldovano je tacno!

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 879
Reg. datum: 02.07.2009
Datum unosa: Utorak 30.03.2010, 09:32, Naslov:
Ljubav i horoskop: Da li ste verni i kako odgovarate na preljubu?


Neke osobe lako prelaze preko preljube, a drugi eksplodiraju pri pomisli na neverstvo. Na to utiču i zvezde

OVAN
Muškarac Ovan: Pošto mu je seks važniji od ljubavi, Ovan često ima neke tajne veze ili simpatije, ljubavi za koje malo ko zna ili se ne snalazi baš najbolje u ljubavi kad dopusti sebi da njegovim životom preovladaju emocije nad razumom (pošto je u duši romantičar), a to se često dešava.

Žena Ovan: Privržena je. Iako nije zlopamtilo i ne sveti se, ako oseti da joj se partnerka više ne divi dovoljno ili švrlja sa strane - napuštiće ga.


BIK
Muškarac Bik: Očekuje lojalnost i privrženost od voljene osobe, ali on obavezno ne mora da bude takav. I ako se nađe u situaciji da iskoristi priliku, potrudiće se da njegova partnerka to nikada ne sazna. Ipak, ne raskida vezu, ni brak bez razloga i samo prividno deluje ćudljivo. Veran je dok je partner veran njemu.

Žena Bik: Za nju je preljuba vređanje njenog dostojanstva i zato je spremna da uzvrati udarac.


BLIZANCI

Muškarac Blizanac: Preljuba im se jednostavno desi, a ukoliko njihova partnerka za to sazna, ubeđivaće je da «nije onako kako izgleda». Nije zlopamtilo, živi u sadašnjici, a njegova deviza je «uzmi sve što ti život pruža».
Žena Blizanac: Ako posumnjaju u vernost voljene osobe, praštaju, jer ni same nisu mnogo bolje. Vole da se igraju na dve stolice.


RAK

Muškarac Rak: Teško prašta, i može se osvetiti i posle mnogo meseci, pa i godina, čime će zaista zbuniti voljenu osobu. Ipak, muški Rak nije toliko zlopamtilo koliko je paničar, pa ne ume da reaguje na pravi način.


Žena Rak: Očekuju stalnu pažnju partnera. Ako je partner prevari, teško podnosi poraz i spremna je na osvetu.


LAV

Muškarac Lav: On je veran, ali isto tako ceni vernost kod žena, pa se vezuje za onu koja ga neće napustiti.


Žena Lav: Kad nekog voli, drugi za nju ne postoji, vrlo je odana, pa čak i ako nije zadovoljna u braku ili vezi, njen mušakarc je njen trofej, neko koga drugi žele, a ne mogu da imaju. Ako je prevarena, zna da bude osvetoljubiva, a kad joj partner dosadi, u stanju je da se razvede bez pokušaja pomirenja. Kad je zaljubljen.

DEVICA

Muškarac Devica: Ume dugo i džentlmenski da krije tajnu vezu u koju se najčešće upušta sa koleginicom na poslu, mada okolina samo može da nagađa da li izmedju njih stvarno nešto postoji ili je u pitanju običan flert. Iako u suštini ne prašta lako, preći će preko partnerkine preljube, ali bez scena i rasprava.
Žena Devica: Voli uzbuđenja i konfuzne situacije, pa pristaje da neko vreme bude druga u vezi ili da uđe u tajnu romansu u kojoj ne opstaje na duže staze. Neverstvo prašta, ali ne zaboravlja, pa će mu ga debelo naplatiti, ako ne na ćupriji, onda na mostu.

VAGA

Muškarac Vaga: Šarmantan i neodoljiv, ume lepo da priča, a voli žene koje znaju šta hoće što naravno nije nikakva garancija da će im biti veran. Ako je on prevarena strana, prašta, čak ne želi ni da čuje istinu, jer lakše podnosi “laž sa mašnicom”.

Žena Vaga: Kad shvati da više nije poželjna onome koga je izabrala za partnera, postaje racionalna, hladna i proračunata, a kad dođe vreme za osvetu, obično joj više i nije bitno, jer se zaljubila u drugog.

ŠKORPIJA

Muškarac Škorpija: Škorpija ne prašta izdaju u bilo kom obliku, jer ima visoke standarde kad je ljubav u pitanju, pa iako je retko sama, uvek je spremna da da sve od sebe za osobu koju voli. Iako njena moć leži u njenom seksepilu, kad je zaljubljena, voljena osoba može je vrteti oko malog prsta.

Žena Škorpija: Ume da bude nepredvidiva, pa ako joj partner jednom dosadi, tada mu nema povratka: s druge strane, ako je do raskida došlo zbog nerazumevanja, žena Škorpija spremna je da pruži i drugu šansu, ali preljubu ne prašta.

STRELAC


Muškarac Strelac: Neveran po prirodi, čak i kad se trudi da bude odan, jednostavno mu se namesti situacija i on ne može da odoli ljubavnom izazovu. Zato obično ima bar nekoliko značajnih veza ili brakova, a ako ostane u jednom braku, nije veran, osim ako se ne oženi oko četrdesete. Muškarac rođen u ovom znaku partnerkino neverstvo ume da oprosti, jer je svestan da ga je na neki način i zaslužio.

Žena Strelac: Više voli surovu istinu nego najslađu laž (i zato neveru ne prašta). Ne prašta i ne toleriše. Ništa.

JARAC


Muškarac Jarac: Dok je u emotivnoj vezi, najčešće je veran, a ako je u braku, sklon je preljubi i to najčešće sa koleginicom. Zato može da ima paralelnu vezu, ali se ipak trudi da održi brak, tako da će oprostiti i partnerki, ukoliko posumnja u njenu odanost.
Žena Jarac: Romantični idealista, sposobna da voli trojicu istovremeno (jednog na javi, a dva u mašti), ali neverstvo ne prašta, jer previše drži do sebe. Kad shvati da je prevarena, vezu prekida naglo, a često se plaši da će partner zloupotrebiti njenu odanost, ako primeti koliko joj je stalo do njega.

VODOLIJA
Muškarac Vodolija: Iako neveran, muškarac Vodolija insistira na poštenju, pa teško prašta, zato što ne može da veruje da je njegovoj partnerki neko drugi mogao biti interesantniji od njega. Pošto od sebe odbije sve one odane, Vodolija obično završi pored žene koja će mu biti sve drugo, samo ne - verna.

Žena Vodolija: Vodolija voli da drugima drži lekcije o moralu dok ih sama krši, jer kom će da priušti zadovoljstvo, ako ne - sebi. Nju bije glas zavodnice u društvu, ali u svojoj samoživosti ne primećuju da to smeta osobi sa kojom je u emotivnoj vezi.

RIBE


Muškarac Riba: Pošto mu je stalo da očuva vezu ili brak, spreman je i da oprosti partnerki, ako ga je prevarila, jer on zna da ni sam nije baš najverniji muškarac na svetu. Šta da radi kad ne može da ostane imun na ženske čari.

Žena Riba: lako se uvredi, ali lako i oprosti - sve u ime ljubavi i pažnje za kojom čezne. Iako je u suštini vrlo moralna i ne traži veze sa strane, često ne može da ostane ravnodušna na igre zavođenja. Ako sretne onog pravog, u stanju je da otvoreno prizna partneru da se zaljubila u drugog i odlazi sa njim.
____________________
Želiš li biti u skladu s drugima, najpre moraš biti u skladu sa samim sobom.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 3811
Reg. datum: 27.11.2009
Datum unosa: Utorak 30.03.2010, 11:13, Naslov:
Kakva sam kuchka... Ribe Vrlo srecna
____________________
mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 3811
Reg. datum: 27.11.2009
Datum unosa: Utorak 30.03.2010, 11:17, Naslov:
Shta kazemo posle sexa?
Ovan: "Super, hajde da to opet uradimo!"
Bik: "Gladan/gladna sam - dodaj mi picu."
Blizanci: "Da li si video/la TV upravljač?"
Rak: "Kada ćemo se venčati?"
Lav: "Zar nisam bila/bio fantastičan?"
Devica: "Treba da operem posteljinu."
Vaga: "Bilo mi je dobro ako je i tebi bilo dobro."
Škorpija: "Možda treba da te malo više uputim u seks."
Strelac: "Nemoj da me zoveš, zvaću te ja."
Jarac: "Imaš li vizit kartu?"
Vodolija: "A sada da probamo bez odeće."
Ribe: "Kako reče da se zoveš?"

Vrlo srecna

____________________
mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 65
Koliko clanova ima idealna porodica?