Devojke, treba mi pomoc

  • 1
Broj postova: 1
Reg. datum: 29.09.2011
Datum unosa: Cetvrtak 29.09.2011, 01:19, Naslov: Devojke, treba mi pomoc
Nedavno sam pocela da se dopisujem i vidjam sa deckm koji je u startu jasno stavio do znanja da nece vezu. Nakon prvog izlaska (prethodna vidjanja u drustvu se ne racunaju) imali smo nesto sto je licilo na sex. Bio je prepotentan i samouveren i nakon tog nazovi seksa posle njegovog prenemaganja i glumljenja ludila poslala sam mu poruku koja je doslovce glasila ovako "Hoces li ti da se mi kresnemo kako treba ili neces?". Naravno, posle te poruke smo se videli, bilo je sta je bilo a onda sam mu, u povratku kuci rekla da ja u principu nisam za kombinacije, da sam ovo uradila jer mi se eto tako htelo, da sebi udovoljim i da se tu nasa prica zavrsava. Dobila sam odgovor "Dobro je da si bar iskrena i da mi sve to tako kazes" i "Pa ti si sad dobila sve sto si zelela" na sta sam je ja naglas nasmejala. Delovao je zbunjeno, razocarano i ljuto.
Eto, sad me zanima sta mislite o svemu ovome? Sta mislite, sta se sad vrzma u njegovoj glavi? Sta mislite da je ocekivao? I da li mislite da ce mi se ikad vise javiti?
Hvala!

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 1
Reg. datum: 17.05.2011
Datum unosa: Cetvrtak 29.09.2011, 13:05, Naslov:
I on je dobio sta je hteo i verovatno ce te zvati opet kad bude pozeleo da imate sex. Ako ti je jasno stavio do znanja da nece vezu,onda je samo tipicni muskarac kojeg zanima samo sex. Ako je delovao razocarano posle onog sto si rekla,to je mozda zato sto mu se malo gadi razmisljanje kojim se ti ili devojke poput tebe vode.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Moderator
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 588
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Cetvrtak 29.09.2011, 22:45, Naslov:
A mozda mu je malo povredjen ego? U svakom slucaju, ne mislim da si na nekom gubitku i ako ti se ne javi, makar mi ne deluje tako...
____________________
The journey may be long, but the end is the beginning

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Podgorica
Broj postova: 4
Reg. datum: 29.11.2011
Datum unosa: Utorak 29.11.2011, 23:31, Naslov:
Meni takodje treba pomoć... Tuzna Četiri godine i par mjeseci sam u vezi sa dečkom..Čini mi se da sam se uvijek trudila da sve bude savršeno,i uopšte da opstanemo tokom studija,razdvojenosti zbog posla itd. Uvijek sam prelazila preko njegovih grešaka,i najvažnije mi je bilo da mi budemo ok.On je jako pošten,apsolutno neporočan,ima dobru dušu,voli djecu,sa porodicom se slaže savršeno,radi i mrzi kada je besposlen...itd...itd.. On me voli,i u početku je to pokazivao stalno,lako..Sada već,tj.odavno,ne pokazuje toliko,čak zna i da kaže da ne umije.. To je glupost jer je nekada znao,sada se samo opustio i ne razmišlja je li okm što je poslao dvije por dnevno,i ne razmišlja da li mi je lijepo sa njim,da li će mi uvijek biti stalo..On nekako misli da sam mu ja tu,to je gotovo...nema više šta da se trudi.. Razgovarali smo,stvari se promijene na par dana pa opet isto..Dešava se da,upoznajem dečka,dopisujemo se,takodje super lik..Prija mi nenormalno,prija mi svaka od 1000 poruka dnevno koje razmijenimo..Čak smo se i vidjeli,bilo nam je prelijepo,kao da se znamo hiljadu godina..Zbunjuje me činjenica da u jednom trenutku mislim da je to to,sa svojim dečkom,a onda u drugom,više se radujem poruci ovog drugog...Da li se držati,dobrog,poštenog čovjeka za brak,porodicu..ali sa kim nisi sličan,ili ostaviti to i rizikovati da nikada više ne naješ nešto takvo,tj.takvu osobu..

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Moderator
Sanjakis - Zenski forum
Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Utorak 29.11.2011, 23:44, Naslov:
Pre svega dobro dosla na forum...Cvijece

Citat:
Uvijek sam prelazila preko njegovih grešaka


A koje je on to greske pravio preko kojih si ti prelazila?Izvini sto ja ovako s neba pa u rebra...
Moje licno misljenje je da ste samo u fazi neke monotonije...tj da tebi treba neki dokaz da je njemu stalo,sitna paznja....znas i sama.A on misli da to vise ne treba vasoj vezi jer ste toliko zajedno(4 godine,ako sam dobro shvatila)...u principu svi muskarci su isti.Vremenom se opuste i zaborave na te male znake paznje koji su nama zenama jako bitni.I to sto ti prija dopisivanje sa tim drugim deckom je samo rezultat vase krize....trazis ono sto ti nedostaje na drugom mestu(1000 poruka dnevno...a od decka samo dve).Moj ti je savet da porazgovaras iskreno sa deckom,ako ti je stalo da sacuvas tu vezu.Reci mu otvoreno da takvim ponasanjem moze samo da te otera u zagrljaj nekom drugom....da ti fali njegova paznja.Pokusaj tako pa vidi kako ce biti.Ako ga ne pokrene to sto bi mozda dovelo do raskida onda nema sta dalje da pricas sa njim....ja bi tako uradila.I probaj malo da mu ne cinis sve na volju....mozda se i navikao da ti guras tu vezu non-stop i zna da si mu ti sigurna(i sama si to napisala).Neka se malo on oseti ugrozenim...Poljubac...nemoj ocajavati...uvek postoji svetlo na kraju tunela....Poljubac
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Sreda 30.11.2011, 08:41, Naslov:
Ovo sta je Sanjica citirala i meni je upalo u oko odmah Sokirana Mislim Pitanje?
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Sreda 30.11.2011, 10:13, Naslov:
Draga, moj savjet ti je da ti budes malo ta oko koje se trudi. Razumijem ja tebe, oni se malo opuste vremenom. Nemoj dozovliti da ga trudom gusis te da ti zbog toga sve vise izmice. Sto se tice dopisivanja s drugima moram ovako da kazem:-Sto ce ti to? Ako si vec nasla nekoga za koga mislis da ima skoro sve potrebne kvalitete zasto i svog momka i sebe stavljas na tanak led. Svaka osoba ima i vrline i mane. To sto navodis kao manu svog momka vjerujem da ti smeta ali to nije strasno, to je samo faza. Moj savjet ti je da se kanes tih sto prijaju tvom egu jer sigurno ne ni voljela da se tvoj momak dopisuje sa strane. Monotoniju razbij monotonijom. Klin se klinom izbija. Ako si vec pokusala, razgovarala o tome s njim i promijeni se pa isto za par dana, onda moras malo da stanes na loptu. Ti budi ta oko koje treba da se trudi. On ti to radi je jer navikao da ti ispravljas krive drine. On nije ni imao prostora da se trudi kad si ti sve radila. Nek' se sad malo zabrine da te ne izgubi. Bu jednostavno kao on ali jedno vrijeme, budi dosljedna i uspjet ces.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Sreda 30.11.2011, 10:56, Naslov:
Bambi Ole al to za dopisivanje ja razumem fali joj paznja, pa hrani ego..
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Sreda 30.11.2011, 11:08, Naslov:
Ma znam ali ako bude trazila to nesto i naci ce, treba samo da mu da prostora da se on potrudi, da se malo udalji. Trazenje toga necega u drugima nije rjesenje. Vjerujem da ni njoj ne bi prijalo da on nesto sto ona nema trazi u drugim djevojkama. Ma svi smo mi ljudi od krvi i mesa i svi imamo vrline i mane. Niko nije savrsen, ako zavolimo sva ta nesavrsenstva kod druge osobe mi cemo biti sretnije i imat cemo bolju vezu. Od naseg rondanja i kvocanja oni se samo iskljuce, kazu dobro a rade po svom. HaHahahaha ma ja kad cujem DOOOBROOO ja bih Oklagija to mi je najmrza rijec a to ne znaci da je to stvarno dobro=ok, nego znaci: "Misli ti da cu te poslusati i samo usuti vise ziva bila" HaHahahaha Vrlo srecna Najmudrije su one koje se smjeskaju i su kao ranjive, koje traze da ih se spasi. Muskarci ipak vole da su nasi spasioci , kakvi god da su tipovi.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Podgorica
Broj postova: 4
Reg. datum: 29.11.2011
Datum unosa: Cetvrtak 01.12.2011, 09:17, Naslov:
eh.. Tuzna Nemem pojma...Hvala vam na odgovorima i savjetima...Kao prvo,greške koje je on pravio,pa... upravo dopisivanje sa strane,malo na fb malo sa mobilnog,ništa strašno ali se nijesmo mogli razumjeti oko toga da mi to smeta i čini me nesigurnom itd.Tu je i vidjanje kada je on raspoložen,sad smo imali period da smo se mjesec dana vidjali samo na kafu kod njegove sestre,jednom me je čak i ostavio pod izgovorom da mu nije stalo,pa sam se selila sa stana gdje smo živjeli zajedno dok sam studirala a on radio.. To smo izgladili,imao je kao neki problem.. Nema veze.. Znam ja da ne mogu da mu zamjerim Bog zna šta i da su njegove vrline bitnije od toga koliko dnevno piše,i pokazuje.. Dopisivanje sa ovim dečkom mi je makar pomoglo da ne razmišljam o tome koliko mi hvali pažnje od njega,koliko je poruka poslao dnevno i kako nam je..Zbunilo me je to da mogu poželjeti nekog drugog.Sve vrijeme sam bila skoncentrisana na nas.I vjerujte da ga nije gušilo,uživa... voljen je,nikada nije imao razloga da posumnja u mene i sl. Pustila sam da se trudi.. Ja mislim da uvijek,bilo da ste godinu ili pet sa nekim,treba isto pokazivati,truditi se..Pitam se ako sad nije u stanju da pokaže,kako bi nam brak izgledao za pet godina.. Bili bi kao stari bračni par..



Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Podgorica
Broj postova: 4
Reg. datum: 29.11.2011
Datum unosa: Cetvrtak 01.12.2011, 14:34, Naslov:
e,da...i mala nesavršenstva sam prihvatila... Lijepo je samo kad ta nesavršenstva nadoknadiš nečim lijepim s vremena na vrijeme...Ego sam nahranila mnogim drugim bitnijim stvarima,tako da nije to u pitanju... Samo sam izgleda htjela previše,niko više izgleda nije spreman da se trudi do kraja života... Vjerovatno imam tu neku,nerealnu,previše romantičnu sliku o svemu.. Tuzna Smori me malo kad pomislim da sad i da počnem opet sa nekim drugim nešto,nakon odredjenog vremena,sve se svodi na isto...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Cetvrtak 01.12.2011, 16:17, Naslov:
Mislim da si delimicno samo u pravu, a kako se meni cini sada je pravi momenat da preispitate svoju vezu i ti i on i kuda ona vodi, jer cim se gaji toliko nezadovoljstva sad kako ce biti dalje..brak da ne spominjem. Moj ti je savet razmisli dobro, jer brak je zaista lutrija, preispitaj sebe šta TI ZELIS, i cini shodno tome, nemoj da ga idealizujes i pravdas, pogledaj ga objektivno i samo ce ti se kasti, a ja koja ima brak od 10 iza sebe znam zasto ti to kazem.. Ja sam sada po prvi put u zivotu u vezi sa nekim ko na svakom polju ume da me isprati ( kad je jednako Lud kao ja Osmeh ) nekih 8 meseci a pre toga smo se druzili bas, bas godinu dana i ako se jednog dana pokaze suprotno, ja odoh dalje. Znaci pratim sebe samo, jer dok god ugadjas drugima i tolerises previse a i zmuris izadje ti pre ili kasnije na nos
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Podgorica
Broj postova: 4
Reg. datum: 29.11.2011
Datum unosa: Petak 02.12.2011, 14:25, Naslov:
da.. U pravu si.. Hvaja. Drago mi je zbog tebe.. Osmeh

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Moderator
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 588
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Petak 02.12.2011, 15:45, Naslov:
Jeste malo lutrija, a malo je i birkanje pre braka Osmeh treba birati i razmisliti s kim zelite da provedete ostatak zivota...
Ja bih se osecala jako tuzno i prazno kad ne bih imala dobar i produbljen odnos s muzem.U braku smo 4 i po godine, i mozda romantika kao romantika nije uvek na nivou ni s moje ni s njegove strane, ali definitivno se trudimo oboje. Trudi se da mi pokaze da me voli, ukazuje mi sitnu paznju, salje mi slatke poruke... to je bitno. Ne treba odustajati od toga samo zato sto si toliko dugo s njim. Ako zaista nece da se potrudi oko tebe, mozda mu zaista nije toliko stalo da vaseg zajednickog zivota. Ja bih mu malo okrenula ledja da vidim sta bi uradio. Ako se dozove pameti i potrci, dobro i jeste, ako ostane gde jeste, onda i nije ni bio za tebe i bolje da na vreme vidis,
____________________
The journey may be long, but the end is the beginning

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

  • 1

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 147
Koliko clanova ima idealna porodica?