Treba mi savet

Broj postova: 7
Reg. datum: 29.05.2013
Datum unosa: Sreda 29.05.2013, 11:39, Naslov:
Sa dečkom sam u vezi 4 godine. Dobro funkcionišemo, nikada nismo imali većih problema. Kao i svaka veza, imala je svoje uspone i padove, dobre i loše dane, uglavnom zbog mimoilaženja u sitnicama: izlasci, alkohol i sl. S obzirom da trenutno sticajem okolnosti živimo u različitim gradovima, viđamo se jako često - na svakih 10-ak dana i to po 2-3 dana, nekada i preko 7. Tada on boravi kod mene. Nikada nisam imala razloga da sumnjam u njega. Ljubavi nije manjkalo.
Poslednji put je kod mene ostao ulogovan na FB nalogu. Naravno, kao i svako žensko, morala sam malo da čačkam. Ostala sam ulogovana. Nakon 5 dana, dobio je poruku od djevojke sa kojom je postao prijatelj pre oko mesec dana. Kako ne bi primetio da sam ulogovana, nisam mogla da je pročitam dok je on prvi ne otvori. Međutim, kako on gotovo sve poruke briše (čak i moje, bratove i sl. iako sam milion puta imala uvid u njih i nikad ništa nije bilo sumnjivo), nisam ni uspela da je pročitam. On je njoj odgovorio samo smajlijem. Ja sam ga nazvala i rekla da sam videla, da znam. Isto veče na njegovu konstataciju toj devojci da ne želi više da se dopisuje sa njom (što sam takođe upratila na FB) jer ne želi probleme sa mnom, ona odgovara: neću ovako da odem od tebe, nismo mi jedan dan. Ja mu opet kažem da sam videla i da znam i da smo završili.
Rezime njegove priče je sledeći: upoznali su se sjedeći u zajedničkom društvu (inače, ni ta devojka ne živi u tom gradu, već ponekad dolazi kod rođaka), dodala ga je na FB. Malo po malo, počeli su se dopisivati i ona mu je često pričala o svom propalom životu - kako nije mogla da završi fakultet, kako radi u nekom jeftinom tattoo studiju, kako je u lošoj vezi i sl. On ju je savetovao, nije sve tako crno, bla bla. Nije mu otvoreno stavila do znanja da se on njoj dopada, ali se to vremenom dalo naslutiti. Kad joj je odovorio da dopisivanje mora prestati, ona ga je napala kako je ona ipak njemu mnogo toga o sebi poverila i napisala mu gore pomenutu rečenicu.
Slaže li se neko sa mnom da je priča nerealna i da treba da odem? Iako se "kune porodicom koja mu je najsvetija da me nikad nije prevario ne rečju, ni delom, ni osećajem, da me voli i da grešim, te da ne zna kako da mi to dokaže, ali da je sve jedna velika pogrešno protumačena glupost".

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

becej
Broj postova: 1363
Reg. datum: 22.07.2008
Datum unosa: Nedelja 02.06.2013, 21:45, Naslov:
pa zašto bi ti da odeš od njega?! da li ti je lepo sa njim? onda ostani u vezi i nemoj se više vraćati sa njim na tu temu....što si videla, videla si, sad ne mozeš to da zaboraviš...ima jedna izreka - traži, traži, pa ćeš naći....mislim da nije strašno što se dopisivao....više mi liči da je ona njega spopadala, a on, eto , pristao da se dopisuje...muškarci su, prosto, takvi...vole da se dokazuju i da malo flertuju, a mislim da on baš ne bi voleo kada bi ti to uradila...život je kratak, pa uživaj, ako se lepo slažete, to je to...želim ti puno sreće u ljubavi Osmeh

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Subota 08.06.2013, 08:08, Naslov:
ne bih da zvucim grubo ali što ju je uopste dodavao. Inace ne vjerujem bas u musko-zenska prijateljstva a posebno ona koja su sklopljena dok si u vezi. Hajde ok, nek' ju je dodao ali sta se imaju dopisivati. Slazem se sa zvekom. Muskarcima kao i nama na kraju krajeva imponuje sama cinjenica da se nekome svidjamo, iako necemo nista iz svega toga jer smo zauzeti. Sve u svemu, mislim da to nije razlog da prekidas tako dugu vezu. Ti njemu iskreno reci da ti smeta da tvoj decko bude nekome rame za plakanje posebno zato sto sumnjas da ona ocekuje da ce biti nesto od njih. Meni bi isto smetalo.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 7
Reg. datum: 29.05.2013
Datum unosa: Utorak 11.06.2013, 21:12, Naslov:
Vrlo mi je teško razumeti celu situaciju, upravo zbog toga što sam generalno posmatrano zadovoljna našom vezom i nemam potrebu za drugim ljudima, pa ni u obliku flerta putem interneta (ako se cela stvar zaista iscrpljuje na tome). Ne treba mi potvrda da sam i dalje nekome zanimljiva i poželjna (što je izgleda moja sistemska greška). Ako je već benigno i bezazleno, zašto nisam bila obaveštena? Tim pre razlog da bude transparentno. Polazim od sebe koja sam uvek maksimalno iskrena i otvorena - ništa ne krijem, nemam razlog. Čim se krilo, neki značaj je imalo - čemu strah ako je sve samo druženje? Ovo je bitno narušilo moje poverenje i trebaće mnogo vremena i truda da bi se vratilo, plus nijedna jedina laž, jer - svaka će se na kraju vratiti na ovu priču i onda od svega nema ništa.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 7
Reg. datum: 29.05.2013
Datum unosa: Utorak 11.06.2013, 21:14, Naslov:
P. S. Oprostite na nepristojnosti, zaboravila sam da se zahvalim na vašem vremenu i savetima! Osmeh

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 33
Reg. datum: 20.11.2010
Datum unosa: Sreda 12.06.2013, 00:01, Naslov:
Ja sam danas pisala ovde i to na moj način malo brutalno iskreno, no sada vidim bezuspesno. Meni se ni malo ne svidja ta prica, jer "ne pije vodu" po meni i ne bih mu verovala Mislim

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 7
Reg. datum: 29.05.2013
Datum unosa: Sreda 12.06.2013, 00:56, Naslov:
Ako sam te dobro razumela, već si komentarisala moj post? Meni je to promaklo.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 33
Reg. datum: 20.11.2010
Datum unosa: Cetvrtak 13.06.2013, 19:04, Naslov:
Da, pisala sam ali nijeuspelo slanje, verovatno jer sam bila preko mob. Pisala sam da je meni sve to sumnjivo, jer je krio. Trebala si da procitas tu poruku i da vratis posle kao neprocitanu, postoji ta solucija tamo. Ne mora da znaci da je on nesto konkreto imao sa njom, ali recenica NECU OVAKO DA ODEM OD TEBE, NISMO MI JEDAN DAN, meni nesumnjivo govori da je tu postojalo NESTO VISE, sad u kom pravcu i koliko daleko ne znam, ne znam...I znam kako razmisljaju muskarci sticajem okolnosti.. E zato sto znam ja generalno nikome ne verujem, moja je ona KRIV JE DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO... Znam da ovim ispada kao da ti "ubacam rovca" ali trazila si misljenje, a ovo je moje Wink

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 7
Reg. datum: 29.05.2013
Datum unosa: Cetvrtak 13.06.2013, 21:50, Naslov:
Vidim i ja da nema ranijeg posta. Osmeh Nisam znala za tu opciju, ali hvala ti, jer nije isključeno da mi neće ponovo zatrebati. I meni je ta rečenica najviše zaparala uši, zbog nje sam i odreagovala ovako kako sam odreagovala. Sve i da ništa nije bilo, moje poverenje je izgubljeno činjenicom da uopšte nisam znala ni za kakvo dopisivanje, tako da ne znam kako naša veza uopšte može dalje da funkcioniše i da se razvija? :/Razmišljala sam o milion načina kako da "izvedem dokazni postupak" (pravnik sam, nemojte mi zameriti na terminologiji), ali izgleda da način ne postoji, jer - oboje imaju interes da lažu, a držim da nije moj nivo da idem i razgovaram sa njom.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 33
Reg. datum: 20.11.2010
Datum unosa: Petak 14.06.2013, 18:24, Naslov:
Draga moj savet ti je samo da sirom otvoris oci... Niste u istom mestu, komplikovano je to malo voditi ozbiljnu vezu, s tim sto iskusenja ima na svakom koraku...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 1426
Reg. datum: 09.07.2008
Datum unosa: Petak 14.06.2013, 22:13, Naslov:
Nemoj nikada da pomislis da te ne voli ako te ostavlja. Jednostavno, on ima odlicnu sansu i ponudu tamo, ti imas ovde. Bilo bi neshvatljivo da on propusti takvu priliku, a jos gore da ti ostavis sve ovde kad ti je ostalo jos maloda zavrsis faks. Najbolje je da poslusas sebe, jer ti najbolje znas svoju situaciju.
Sto se tice veze da daljinu, to nikom ne bih preporucila, jer to fakticki i nije veza. Retko koje opstaju, a i ljubav bi polako nestaja, i samo bi ste mucili jedno drugo.

Teska je situacija i ja sam bila u slicnoj. Ja sam prosle godine dosla u Ameriku, i to u najzapadniji deo, i sad sam ovde nastavila studije. Morala sam da raskinem sa deckom, s' tim sto mi nismo bili toliko bliski pa nije bilo toliko drame oko raskidanja. Osmeh

Sta god da odlucis, srecno i neces se pokajati Zdravo
____________________
Voy a pensar en ti, es todo lo que necesito para sobrevivir...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

becej
Broj postova: 1363
Reg. datum: 22.07.2008
Datum unosa: Petak 14.06.2013, 22:46, Naslov:
...u stvari, u celoj priči je najbitnije da ti budes zadovoljna kako god da odlučiš...Osmeh

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 7
Reg. datum: 29.05.2013
Datum unosa: Petak 14.06.2013, 23:37, Naslov:
Devojke, hvala vam od srca. Rešila sam da ne pravim ishitrene korake, već upravo da širom otvorim oči, jer - ako već nečeg ima, pokazaće se ponovo. Tako ću biti sigurna da nisam pogrešila. Izbor je vrlo jednostavan - ako prevara ipak postoji, za mene je to kraj veze, pa da je ne znam koliko godina iza nas. Ako nije - nastojaću da do nje i ne dođe, koliko je u mojoj moći. Pa, šta bude nek' bude.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Moderator
Sanjakis - Zenski forum
Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Nedelja 30.06.2013, 17:43, Naslov:
Joj ja bi mu dusu izvadila....sto sam grozna.....salim se malko ne zameri.Ja se jezim na takve stvari i mogu samo da se slozim sa Anndemonom...gde ima dima tu ima i vatre.Kod mene licno ta njegova prica ne bi prosla ni u ludilu....ali dok nemas konkretne dokaze ne mozes delovati...pusti malo da vidis kako ce se razvijati situacija pa onda lepo sama sa sobom da odlucis.Trenutno mi nije razlog za raskid ali jeste za sumnju...nadam se da ce ostati samo na sumnji i dacete resiti situaciju.kiss
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 7
Reg. datum: 29.05.2013
Datum unosa: Petak 16.08.2013, 10:22, Naslov:
Upravo to, ne mogu ništa konkretno da uradim na osnovu sumnje i pretpostavke, treba mi dokaz, a on nikako da ispliva, evo već 3 meseca. Ili ne laže ili je vrhunski prevarant.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 133
Koliko clanova ima idealna porodica?