Treba mi savet

Beograd
Broj postova: 6
Reg. datum: 27.05.2012
Datum unosa: Nedelja 27.05.2012, 20:30, Naslov: Treba mi savet
Zdravo svima, nova sam ovde, ali se nadam da cete mi pomoci.
Naime, u vezi sam 10 meseci sa deckom. Lepo mi je s njim, on je osoba sa svim kvalitetima. Jedino mu zameram to sto nikad ne kaze da me voli, ali on kaze da ne moze to da izgovori vec da mi delima to pokazuje (sto je tacno)/
Problem nastaje kada mi je rekao da je dobio zelenu kartu za Ameriku (na 10 god) i da ne zeli da propusti tu sansu. On ove god zavrsava fax, ja sam 3. god. On ce otici pocetkom sledece godine i ja to izgleda ne mogu da promenim (jer ima podrsku od cele porodice). Njegov plan je da ja dodjem kad zavrsim fax i da zajedno zivimo tamo. Meni je to neprihvatljivo, jer ne zelim nigde da idem van i da ostavim sve ovde. I ne verujem u veze preko skajpa. On se rasplakao (sto inace nikad ne radi) kada sam mu rekla da ja ne idem i da nema moju podrsku.
Od tada jako tesko funkcionisemo. Ja sam pod pritiskom da ce on jednog dana otici. I ne znam sta da radim.
Sta vi mislite, da li me on uopste voli ako ne zeli da ostane Pitanje?

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Nedelja 27.05.2012, 22:11, Naslov:
Sto te ne bi voleo zbog toga? Nemas pravo da ucenjujes njegovu ljubav ostankom. Coveku se pruzila sansa za nesto i zeli da je iskoristi. To sto se tvoji planovi razilaze sa njegovim, to je druga stvar. Tu si nemocna i nista ne mozes da promenis sem ako se ne predomislis i svoju ljubav dokazes odricanjem i odlaskom Wink . Drugo prilicno si realna i to je dobro, veze preko sredstava komunikacije su samo za jako strpljive i uporne. Ja licno npr. ne verujem da bih mogla da se upustim u tako nesto. I ja sam isto kao i ti vezana jako za svoj kraj, otisla sam vani da bih shvatila tek tu vezanost i vratila se pa znam gde cu da ostavim kosti.
Sve u svemu ne zelim da ti kazem ni idi, ni ostani nego samo slusaj svoje srce pazljivo, ono ce te poslati na pravi put.
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 6
Reg. datum: 27.05.2012
Datum unosa: Nedelja 27.05.2012, 22:57, Naslov:
Ne ucenjujem ga ja ni sa cim. Ja sam rekla da ja ne mogu da idem na drugi kraj sveta, da ostavim sve svoje, da bih tamo prala sudove (jer diplomu Pravnog fakulteta tamo sigurno nece priznati). On je vrhunski student, a zeli da ide tamo da fizikalise. I pritom mene optuzuje da sam sebicna jer ne zelim da ga podrzim. On nece odustati, sigurna sam. I onda nasa veza nema buducnost. Ali opet to nije razlog da sad raskinemo. I tako me to jede i jede danima...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Ponedeljak 28.05.2012, 00:04, Naslov:
Ti ocigledno znas sta hoces, a zna i on, i u tim planovima se razilazite. Ili cete naci zlatnu sredinu ili cete se razici. Trece ne postoji. Mislim da ce vam se samo kasti sve.
____________________
Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 6
Reg. datum: 27.05.2012
Datum unosa: Ponedeljak 28.05.2012, 15:40, Naslov:
Mislim da je ovde tesko naci sredinu... Hvala ti sto si mi posvetila vreme Wink.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Ponedeljak 28.05.2012, 21:10, Naslov:
Pitanje je da li ti njega dovoljno volis i da li je dostojan tako velike zrtve?
Muskarci na silu reaguju naravno silom. Ako zahtijevas dobit ces jasan odgovor da ili ne. Ne smijes samo da uslovljavas. Moras otvoreno da porazgovaras s njim stavljajuci svoju ranjivu stranu pred njega i sve emocije pokazati na nacin kako to samo zene znaju. Trebas mu reci koliko ti znaci i koliko bi ti bilo tesko da se razidjete samo radi njegovog odlaska. Budes li insistirala da izabere bit ce jos gore. Ja cu da budem iskrena pa cu ti reci nesto sto ti se nece svidjeti. On je napravio gresku samim tim sto te doveo pred svrsen cin. Sto je vec odlucio neobaziruci se na tebe. Ako ste u ozbiljnoj vezi to se tako ne radi. Trebao je razgovarati s tobom o tome i pozvati tebe da ides s njim. Znaci, ako pristanes ide i on a ako ne i on ostaje... Ja sam ti jedna romanticna dusa koja tako razmislja. Dzaba i karijera ako ce te grijati samo taj papir. U zivotu je vaznije nesto drugo. Diploma znaci novac, to da, ali srecu...ne.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Moderator
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 588
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Ponedeljak 28.05.2012, 22:45, Naslov:
Razmisli dobro o svemu. Ne mislim da je u Americi sve tako crno i da bi morala samo da peres sudove. Ako zaradite dovoljno novca mozes da se raspitas za neke programe na koledzima, da li postoji neko uskladjivanje programa, da li postoje neki kursevi, nesto sto bi ti obezbedilo kvalifikacije za bolji posao, zasto da ne. Covek treba da je otvoren prema svemu. Sad ne mozes da znas sta ce biti i kako ce biti. Mozes da odes i da pokusas i da se boris i za vasu vezu i za zajednicki zivot, da ga za sada podrzis, a mozes i da odlucis da ostanes, raskines s njim i mozda se nekad upitas "sta bi bilo kad bi bilo..."
____________________
The journey may be long, but the end is the beginning

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Ponedeljak 28.05.2012, 23:00, Naslov:
Da sam ja na tvom mjestu ne bih otisla za nekim koji ide svakako htjela ti ili ne ma kako primamljiva ponuda ceka u inostranstvu.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 6
Reg. datum: 27.05.2012
Datum unosa: Ponedeljak 28.05.2012, 23:05, Naslov:
Nije meni problem to sta cu tamo da radim. Meni je problem da ostavim ovde sve. Za sestru sam vezana najvise na svetu i kad je ne vidim 20 dana, kriziram. Ja samo smatram da nema jos potrebe da idemo u Beli svet, jer nismo pokusali da uspemo ovde. Oboje smo dobri studenti. Ja imam ponudu da ostanem da radim na fakultetu.
Krivo mi je sto je on u fazonu "ja idem, a ti odluci". Samo moja zrtva se dovodi u pitanje, on je svoje zacrtao.
Danas smo razgovarali i uzasno mucno je bilo. Kaze da sam ja sebicna jer necu ni da pokusam. Meni nije problem da on ode i da se mi cujemo preko skajpa neko vreme, ali cemu sve to ako ja ne zelim da idem tamo, a on ne zeli da se vrati...
Opet, tesko mi je da se sad rastajemo zbog toga sto on ide pocetkom sl. godine, a ne mogu ni da svaki dan razmisljam kako ce on jednog dana otici...

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Moderator
Sanjakis - Zenski forum
Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Utorak 29.05.2012, 15:05, Naslov:
Evo jos jedna koja je ostavila sve i otisla jer se zaljubila....Osmeh...dobro malko je drugacija situacija ali sve se na kraju svodi na isto.Elem...moje misljenje je da se ti plasis ustvari da odes negde sama i pokusas sama...bez ljutnje.Shvatam da si vezana za sestru i sve u mestu u kome zivis ali ni to nece do veka trajati....Slazem se sa The Teacher da bi trebala pokusati...ne mozes znati da li ce ti biti bolje ako ne pokusas...a uvek imas gde da se vratis.Ni meni nije primamljiva ta Amerika...jeste daleko,ali neces biti sama.I Bambina je u pravu kad kaze da je i on malo pokvareno postupio(da se tako izrazim) kad te je doveo pred svrsen cin...ne znam.Ja bi pokusala.Razumem i njega...ne dobija se zelena karta tako lako da bi se sad toga odrekao.
Naravno da ti odlucujes o svemu...ja sam sve ostavila i otisla za covekom koga volim.Nedostaje mi moj rodni grad,roditelji,prijatelji,rodbina...ali kad pogledam da sam stvorila nesto samo svoje(mislim trenutno na porodicu) veruj mi nista me ne cini srecnijom.Ne mozemo uvek imati sve u zivotu potaman...uvek ce nesto faliti.Razmisli i nadam se da cete naci neko resenje gde necete ubiti ljubav medju vama koja evidentno postoji
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 4
Reg. datum: 10.02.2013
Datum unosa: Nedelja 10.02.2013, 22:28, Naslov: :)
cao devojke mnogo mi treba vas savet , vidjam jednog decka radi u klubu gde izlazim evo vec treci put , posto radi kod vrata lako je primetiti ga i ne znam zasto zapao mi je za oko al stvarno nije nesto posebno lep ali ima sto bi se reklo ono nesto , prvo vece smo se bas gledali i par puta je nabacio neki osmeh ali ne dugo kao da je malo stidljiv ili ne znam ni ja sta vise , i evo sad poslednji put kad sam bila prosla sam pored njega ocigledno me je prepoznao posto cesto idem tamo ali nista nije bilo nije se ni javio ni nista i svaki put kad sam blizu njega kada izlazim on spusti pogled , ne znam da li je stidljiv ili ne daj boze ima devojku ne znam sta da mislim , sta da uradim bas mi se svidja jel imate neki savet ? Osmeh)
____________________
;))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

becej
Broj postova: 1363
Reg. datum: 22.07.2008
Datum unosa: Subota 16.02.2013, 23:05, Naslov:
...pa obrati mu se! Vrlo srecna zivot je isuvise kratak...da bi stalno prolazila, a on mozda cutao....uvek nesto mozes da smislis...cak i ako ne mozes, mozes da ga pozdravis i da mu se predstavis....nije to nista strasno, a i ne verujem da ce ti to uzeti za zlo....kad se upoznate, onda ce to vec da ide samo od sebe, ako tu neceg ima....a znaces da li neceg ima, samo ako pokusas...znas kako se kaze - SRECA PRATI HRABRE! pa ti zelim da se sa njim upoznas i da ti bude lepo! Vrlo srecna

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 4
Reg. datum: 10.02.2013
Datum unosa: Subota 23.02.2013, 01:31, Naslov:
e hvala ti puno na odgovoru Osmeh , znas kako ja sam resila da odustanem od svega toga iz sledeceg razloga , poslednji put kada sam izasla na to mesto , mislim daje bas bilo prosle nedelje , usla sam u klub video me je i tacno se vidi da me je prepoznao ali to je neverovatno kako on izbegava bilo kakav kontakt ili pogled meni je bilo jako smesno i kada sam izlazila prolazim odmah pored njega od guzve nisam mogla odmah ni da izadjem bukvalno stojim ispred njega on zuri u pod Vrlo srecna jako mi je neprijatno bilo , zaista ne znam sta je u pitanju , mozda je i pomislio da imam decko posto sam bila u drustvu 2 druga stvarno ne znam sta bi drugoo moglo biti Osmeh
____________________
;))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

becej
Broj postova: 1363
Reg. datum: 22.07.2008
Datum unosa: Subota 23.02.2013, 18:41, Naslov:
....pa znas sta bi drugo moglo biti, onako, cisto psiholoski- da se ti njemu bas dopadas Osmeh...zdravorazumski, covek se uglavnom postidi kad mu se neko bas dopada...da mu se ne dopadas, prosto ne bi sklanjao pogled( uzimam u obzir da je musko i da nije kukavica, jer -muskarci su jaci pol)...ja ne zelim da te nagovaram da ti nesto uradis protiv svoje volje, vec , jednostavno da skupis i uvek sa sobom nosis ogromno samopouzdanje, pa da ti odlucujes sta ces da izaberes, a sta ce posle biti, mnogo je manje vazno....bitno ti je, zbog toga da ti budes zadovoljna i ako nece neko da se druzi, uvek ima ko hoce...stara izreka kaze - ako necces ti, hoce druga tri...Osmeh

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 4
Reg. datum: 10.02.2013
Datum unosa: Nedelja 24.02.2013, 16:09, Naslov:
e pa vidis to sam i ja razmisljala da je malo stidljiv ali nesto razmisljam da je stidljiv ne bi radio na tom mestu , ali ko zna Osmeh , sinoc sam bila opet u tom klubu , nije on radio , upoznale smo drugarica i ja jednom decka koji radi tamo sa njim radi kao dj ja mislim i znamo ga od ranije ovako ali samo se sad bas zgotivili , i razmisljam nesto da pitam preko njega jel imas neki savet kako sta? Osmeh vec sam mislila da odustanem kad ono ... Osmeh
____________________
;))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

becej
Broj postova: 1363
Reg. datum: 22.07.2008
Datum unosa: Sreda 27.02.2013, 00:02, Naslov:
....ako ti je stalo, onda ces nekako vec zapoceti razgovor....eto, mozes kod tog svog druga da se raspitas malo o njemu, kako se zove, kakav je po kararkteru i sl....mada, ja sam jako direktna uvek i tesko da bih gubila vreme na ta sva pitanja.... Vrlo srecna....tebi nedostaje malo samopouzdanja, samo to malo pojacaj, videces kako ces onda imati uspeha....puno devojaka je tako u dilemi, pa se razmisljaju, pa odmeravaju, pa sta bi bilo kad bi bilo.....a dok se neko razmislja, obicno se nadje i onaj ko ima vise hrabrosti, pa taj pokupi sve....

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 4
Reg. datum: 10.02.2013
Datum unosa: Sreda 27.02.2013, 01:41, Naslov:
zaista mi je stalo , ma ja uvek nesto umislim da ima nesto protiv mene Vrlo srecna , znas kako i ja sam direktna ali kad je u pitanju neko ko mi se ovoliko svidja uf.. nije ti svejedno Vrlo srecna , to si u pravu ja previse razmisljam o tome sta ce biti i previse analiziram sve , ne valja to Vrlo srecna , ma muci me samo sto znam da ce me ovaj drug sigurno odvesti do njega da se upoznamo , zato sto necu da on sad oseti neki pritisak kao da mora i to Osmeh ... ako me razumes Osmeh ne znam sta je najbolje , mislim sigurno da bi pitala kako se zove i to ali ne znam na koji nacin bi ga upoznala , mada znas kako previse sam razmisljala i puko mi film vise idem i upoznajem ga tada pa sta bude , jer ovako mogu do sutra da razmisljam sta ce biti i to Osmeh
____________________
;))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 6
Reg. datum: 27.05.2012
Datum unosa: Cetvrtak 18.04.2013, 05:22, Naslov:
Setih se svog posta. Mi smo jos zajedno. On uskoro odlazi. A ja pucam po savomima. Da li je ovo kraj? Neugodno mi je

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 6
Reg. datum: 27.05.2012
Datum unosa: Cetvrtak 18.04.2013, 05:22, Naslov:
Setih se svog posta. Mi smo jos zajedno. On uskoro odlazi. A ja pucam po savomima. Da li je ovo kraj? Neugodno mi je

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2676
Reg. datum: 02.09.2009
Datum unosa: Cetvrtak 18.04.2013, 13:25, Naslov:
Moram se složiti sa Bambinom...
Citat:
Ja cu da budem iskrena pa cu ti reci nesto sto ti se nece svidjeti. On je napravio gresku samim tim sto te doveo pred svrsen cin. Sto je vec odlucio neobaziruci se na tebe. Ako ste u ozbiljnoj vezi to se tako ne radi. Trebao je razgovarati s tobom o tome i pozvati tebe da ides s njim. Znaci, ako pristanes ide i on a ako ne i on ostaje...

Da li je kraj ili ne, na tebi je da odlučiš, ali bojim se da je on to već odlučio time što nije pre svega porazgovarao sa tobom Mislim Ja ti želim puno sreće i da se sve završi onako kako ti želiš.
____________________
"Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 103
Koliko clanova ima idealna porodica?