Danas

...
Broj postova: 201
Reg. datum: 31.05.2007
Datum unosa: Subota 14.07.2007, 05:30, Naslov:
Eh,evo danas sam se raspakovala,juce sam dosla iz Grcke,bilo je divno zao mi je sto sam se vratila,mogla sam da produzim bar jps 5 dana ali ipak mi je tamo dosadilo uzelela sam se kuce,mog kreveta,Srpske hrane i mog Beograda...Malo sam tamo cak i smrsala od one njihove hrane,nekako mi se cini sve male porcije a i hrana im nije ni prineti za ovu nasu.U jednom restoranu narucim ja pilecu supu,oni mi donesose cinijicu samo 5 kasika i gotovo,bar da je supa ukusna nego ni to nema ni fida ni meso ma nista,samo voda i brasno,bljak....Juce sam se najela Srpske supe,moja baka neda sprema supu nego razbija...MMMM
I tako eto danas sam se raspakovala(uf sto mrzim da se raspakujem),bila sam do grada,pa da se vidim sa prijateljicama i tako...

Posaljite privatnu poruku

Msn messenger

Broj postova: 1664
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Subota 14.07.2007, 05:40, Naslov:
Cao Cherry Osmeh A gdje su slike, da vidimo da boju Wink

Nadam se da si se odlicno provela, pronasla neku novu plazu i da imas kakvu preporuku za nas, koje jos nismo bile u Grckoj.

Dubai
Broj postova: 1
Reg. datum: 26.05.2007
Datum unosa: Subota 14.07.2007, 19:27, Naslov:
Pripremam se za sutrasnji put i s vremena na vreme kuckam po forumu...

Msn messenger

Wiena(Bec)
Broj postova: 65
Reg. datum: 05.06.2007
Datum unosa: Subota 21.07.2007, 04:40, Naslov:
Jos me drzi ona ushicenost zbog veridbe i jos uvek ne mogu da se MOJ SAN OSTVARIO...!!!

Msn messenger

Blog

Novi Beograd
Broj postova: 425
Reg. datum: 29.05.2007
Datum unosa: Subota 21.07.2007, 06:28, Naslov:
Juče ujutru sam posle skoro mesec dana bolovanja vratio se na posao.Posle četiri godine, radim u Beogradu.
Ulazim lagano, pokušavam da ne napravim lošu situaciju, i da razumem ljude oko sebe.
U to i jedna mala anegdota.Vraćajući se danas sa posla GSP-om, dođem na početnu stanicu 75,71,72.
Ja sam obučen:Crne pantalone od odela, crne cipele, bela košulja, naočari su mi na lancu a zašna preko ramena.
Beograđani pogađaju, kao vozač GSP-a u novoj uniformi.
Stojim pred sutobusom i čitam novine, da ne ulazim po suncu.Prilazi jedan čovek:
''Izvini bato, kad krećeš?''
Klimam glavom.
Posle par trenutaka, jedna devojka:
''Izvini, jel staješ na ''Fontani?''
Jedna baba:
''A jel mogu kartu da uzmem''
Na karju prilazi mi momak, i kaže:
'''Ajde majstore, skuvamo se''.
Rekoh odmah, upadnem u drugi autobus sedenm i krenem, a ljudi ostanu da me gledaju.
Potom sam stigao da skoknem do ''Lida'' da se brčnem, evo napravio sam neki čokoladni mus i seo sam da vidim poštu.
Ušao sam na sajt i vidim da se u proteklih par dana, stav nekih članica prema mneni promenio.
Deluju mi da me bojkotuju, ne znam zašto, a neće da mi kažu.

Msn messenger

Blog

Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Subota 21.07.2007, 19:24, Naslov:
Da krenem od sinoć...ne znam ni kada sam legla...mislim oko 3-4h...uglavnom,alarm je zvonio u 6:15h....nema više spavanja...bus iz Sarajeva kreće u 7h...i neće me čekati... dvodnevni "izlet" u Sarajevo se završio...ispit ću nadam se položiti... paklena vrućina svigdje...a naročito kada si okružen tonama betona Zloca ... budi me jaranica u 6:20h,ponovo,jer sam odlutala u mislima...bauljam po stanu...spremna sam...tramvaj kasni...taxista obećava da ćemo doći na vrijeme....stižemo u 6:55h...taman da još kupim sokić...i and of we go Tralalalala 3,5 h truckanja u bosanskom "klimatiziranom" autobusu...mala svađa sa "gospodinom" koji je pokušao da zatvori šiber..jedini dovod zraka...i još jednom moj uspjeh u verbalnim prevoznim okršajima Bljak

Kući,čeka mama sa obilnim doručkom...konačno! Mali drem Wink a sada već uskačem u kostim i furam na bazen....zasluženo Bljak .... težak je studentski život kažem ja Wink

Blog

...
Broj postova: 201
Reg. datum: 31.05.2007
Datum unosa: Subota 21.07.2007, 22:06, Naslov:
Juce mi je bio uspesan dan(zbog ispita),koji sam naravno polozila!!!!
A danas je dan za zabavu!!!Ustala sam u 9.00 h,odgledala sam jedan fim(odlicna komedija),evo sad sam svratila do foruma...U 16h idem na bazen a veceras iem na jednu zurkicu... Osmeh

Msn messenger

Wiena(Bec)
Broj postova: 65
Reg. datum: 05.06.2007
Datum unosa: Subota 21.07.2007, 22:17, Naslov:
Danas ja i moj verenik idemo u jedan vodeni park...Kao bazen samo sto je pun vodenih tobogana...Ovde u Austriji to zovu Vasaban. :-P
Polako se spremam(pakujem)za put...Idemo u posetu porodici,tako mi svi nedostaju,moja porodica,moj grad,Srbija... :cool:
Idemo 3 puta godisnje...Jao jedva cekam... :-P