Sta kad ima drugu?

Beograd
Broj postova: 3811
Reg. datum: 27.11.2009
Datum unosa: Cetvrtak 11.03.2010, 11:03, Naslov:
To nikad ne bi uradila..Deca nisu kriva i imaju pravo da ga vidjaju..Ne bi mu dala da ih vidja jedino ako bi postao siledzija i alkoholichar..
____________________
mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Cetvrtak 11.03.2010, 11:09, Naslov:
Ma zato i kazem proradilo bi ono najgore u meni i imala bih zelju i to da mu zabranim ,ciljala bih na neto sto najvise boli ali znam da to ne bih mogla, radi djece, ne radi njega
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2
Reg. datum: 20.07.2013
Datum unosa: Nedelja 21.07.2013, 10:37, Naslov:
Procitala sam sve vase odgovore na ovu temu i svi kazu sta bi bilo kad bi bilo jer niste se nasli u toj situaciji (i bolje da se nikad ni ne nadjete) ali ja jesam nazalost. u braku sam 2 godine a vec me je prevario pre 2-3 nedelje, i to mi je pre neki dan priznao jer sam uocila neke sitne lazi i to je probudilo sumlju u meni, bio je sa tom nekom 2 puta i rekao je da vise nikad nece, kaje se i place trazi oprostaj ali ja to ne mogu da mu oprostim nikad, resili smo da spasimo brak ako je to moguce jer imamo dete od godinu dana a to i zelimo, ja ga na neki nacin jos uvek volim a kaze da i on mene, ali ipak ne mogu vise nista da mu verujem jer poverenje kad se jednom izgubi tesko se opet povrati nazad ponekad se to vise nikad ne vrati u dovoljnoj meri. Meni je tesko veoma ne znam kako da se ponasam prema njemu, ljuta sam, besna, mislila sam da mu vratim istom merom ali cemu to jer posle ne bih bila nista bolja od njega. Dodje trenutak kad mi je tesko da ga gledam, poljubim ili da ga zagrlim. Pokusacu da spasim brak al dal cu uspeti videcemo. Drage moje dame to nije nimalo laka stvar verujte mi na rec i ja vam od sveg srca zelim da nikad to ne dozivite.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

becej
Broj postova: 1363
Reg. datum: 22.07.2008
Datum unosa: Nedelja 21.07.2013, 23:19, Naslov:
Draga Viktorija, nekako bi ti najlakše bilo kad bi mogla o tome da ne razmišljaš, samo će da te boli...Ja ti savetujem, da sama odlučiš šta ćeš uraditi povodom toga, prosto zato da bi ti bila mirna, jer si nešto odlučila.... I znaš šta bi mu ja uradila?! Uzvratila istom merom....Možda samo da malo nasluti, pa da počne on da razmišlja o tome...Vidi, čisto sumnjam da on to neće ponoviti..prosto je morao da to obeća zato jer si ga uhvatila...A nema smisla da se ti zbog njega sekiraš i da patiš...on se, za to vreme, neće nervirati...Ti čuvaj svoje zdravlje i svoj mir...Ili mu oprostim ili nemoj...Ako ne možeš da se odlučiš šta ćeš, vrtećeš se u krug...Ja posebno ne volim prevarante, zato jer su kukavice....Za šta se on kaje?! Oooo, kako su to izmišljotine...pa da ga nisi uhvatila, misliš da bi ti priznao...Ako odlučiš da ostanete zajedno i da se trudite oko vašeg braka, onda ti naročito savetujem, da ODMAH počneš da se udešavaš, da budeš stalno nasmejana i raspoložena( ako ti se plače, to obavi sama, da te ne vidi) i idi među ljude, sa drugaricama ili sa nekim...Pa će on malo da se zamisli, da li ti njemu sad vraćaš istom merom...Biće miran kao bubica..Pravi se da te to odjednom više ne pogadja, kao da ti je svejedno...E, onda ćeš da vidiš kako će on da ide za tobom, prvo da vidi otkud si ti tako raspoložena, a drugo, ako počneš da se doteruješ - da li si ti nekoga našla...Najvažnije ti je da TI budeš mirna i zadovoljna Osmeh

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 3
Reg. datum: 09.09.2013
Datum unosa: Ponedeljak 09.09.2013, 16:24, Naslov:
Ja sam od onih zena koja to ne bi mogla da podnese nikako. Mislim da ako bih saznala da ima drugu da bih se odmah okrenula i otisla od njega jer mislim da bi to uvek nekako stajalo negde u malom mozgu.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 247
Koliko clanova ima idealna porodica?