OBAVESTENJE ZA CLANOVE I MODERATORE

Broj postova: 2015
Reg. datum: 14.05.2009
Datum unosa: Subota 17.07.2010, 16:28, Naslov:
I ja cu se sloziti sa Zvekom i Zvokom Vrlo srecna .
Ako neko smatra da ne treba stavljati smajlije, onda se ja pitam sto su nam oni uopste i dostupni na forumu. Tu su upravo da bi ih koristile.
Sa Bambi se slazem da nekada odlutamo od teme... Neko se nadoveze na tudji komentar i to tako kreme... Ali, obicno se neko nadje (npr. Sanjuska) da opomene da se vrate na chat. I resen problem.
Ne slazem se da treba samo kratko odgovarati na pitanja tj. na naslov teme. U tom slucaju na mnogim temama bi trebali odgovoriti samo sa "da" ili "ne" ili reci "plavusa" ili crnka". I sta onda? Tema bi se vrlo brzo ugasila, jer kad sve mi po jednom odgovorimo na pitanje to je to. Kraj teme.
Smatram da ovde treba da iznosimo svoja misljenja. I da jedne drugima damo slobodu. Licno postujem svacije misljenje, bez obzira na to da li se slazem sa istim ili ne.
Smatram da sam jedna od onih koje ispravno gramaticki pisu, pravilno koriste znake interpukcije i slicno i ne vidim da iko ima razloga da brise ono sto sam napisala. To smatram nekorektnim. Sada govorim samo u svoje licno ime. Ne pisem psovke, vulgarnosti i slicno u postovima. Mozda gresim, ali cini mi se da ne promasujem teme. Ne znam zasto bi neki moderator brisao moja misljenja. Smatram da mi je na taj nacin neko zabranio da govorim.
Neke od trenutno aktivnih clanica znaju da sam imala poziv i molbu od jedne starije clanice da postanem moderator i da sam to odbila.
Prvo zato sto znam da ne mogu obecati da cu toliko vremena moci da izdvojim za ZS (a smatram da ako se prihvatim te obaveze onda treba i da je ispostujem, sto nije slucaj sa vecinom onih koji su moderatori). A, zatim i zato sto ne zelim da zloupotrebljavam svoju poziciju moderatora i da brisem tudje komentare ako ih smatram npr. opsirnim.
Sada se izvinjavam na svojoj preopsirnosti, ali smatram je opravdanom. I nadam se da se niko nece osmeliti da moje misljenje obrise.
Onima koje su procitale ovo se zahvaljujem, bez obzira da li se slazu samnom ili ne.
Vrlo srecna
____________________
Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Subota 17.07.2010, 16:55, Naslov:
<strong>Citat:</strong><div class="citat">Ako neko smatra da ne treba stavljati smajlije, onda se ja pitam sto su nam oni uopste i dostupni na forumu

Apsolutno tacno i slazem se....ja obozavam da stavljam smajlice isto kao i zvocke i mislim da su nam cak preko potrebni jer bi ovaj forum postao uzasno dosadan....Lepo rece Maki da bi se sve teme brzo ugasile i to je istina,jer ne bi imali o cemu da raspravljamo i sta da komentarisemo....sto se tice pravopisa,mislim da niko od nas nije 100% pismen...ja se ne stidim toga i verovatno imam hiljadu gresaka,ali sto rece zveka "nismo u skoli da nas neko ocenjuje"....Nekada namerno pisem izvrnuto i nepravilno da bi se smejali,a druga stvar koja se tice tog pravopisa...svi smo mi iz razlicitih krajeva i svuda se nesto drugacije kaze,drugaciji je naglasak i sl...ne mogu ja ispravljati recimo glishu(koga obozavam) zato sto je napisao "djevojka"...a pravilno je "devojka"....ili Tini.ti zato sto je napisala "ce da gledam"....jednostavno tako se kod nje u kraju kaze...i to je kraj price.
Sa teme se cesto odluta u smislu chatovanja i opominjem stalno.....i opet apelujem na sve da se ne chatuje,neki komentar mi je ok,ali suvisno chatovanje je nepotrebno skroz...imamo chat na pocetnoj strani....Poljubac Frendovi
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 3811
Reg. datum: 27.11.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 09:23, Naslov:
Uh,kakva se ovo polemika vodi,a ja nisam tu Vrlo srecna
Shalim se...E ovako,probacu shto krace ... Shto se tiche smajlija,tu nema greshke,smajliji i jesu tu da iskazu neke nashe emocije u datom momentu i da rechenici koju napishemo daju neki malo jachi smisao Wink
Greshke...Pa,evo ja prva greshim,nemam chega da se stidim..Jednostavno brzo kucam i chesto izostavim neko slovo,a naravno znam i da imam pravopisnih greshaka,ali vazno je da moze da se razume... Takodje,neko se bash po pisanju i izdvaja od drugih i meni je to zanimljivo..Evo,npr Zvocke...Bah gotivim kad napishe rechenicu tipa-"bash volem kolace saS visnjama" To je ona,voli tako da pishe!I ne mislim da bi to trebalo ispravljati...Da je devojka pismena vidi se po onolikim blogovima koje je postavila i koji su genijalni!Ali,da ne shirim prichu...
Shto se lutanja od tema tiche,ja ne mogu da kazem da to ne radim,jednostavno se zanesem u odgovaranju na prethodni post i skrene se sa teme,ali neko se uvek seti da se vrati,pa mislim da to nije nishta toliko strashno...Bilo bi bash dosadno kada bi se na temu odgovaralo kratko i jasno... I niko pod tachku razno ne mora da se slaze sa onim shto drugi napishu..Meni je bash super kad neko ima svoj stav i stoji iza istog,pa ona malo polemishemo i tako... Msilim da tako i treba da bude,u suprotnom ZS ne bi bio ZS Wink
P.S.Zaboravila sam da kazem da je jednom neko napisao da bi moderatori trebalo da idu od teme do teme i da ispravljaju gramatichke greshke,i to zbog gostiju koji prelistavaju foum!Po meni je to suludo.Pa nije ovo sajt o pravopisu,ovo je nash ZS Wink
____________________
mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 13:30, Naslov:
Naravno da sam i ja za smajlije i za obrazloženje onoga što napišemo sve dok to ne prelazi granice teme. Ja i sama upotrebljavam smajlije i slažem se da bi bilo suhoparno da ih nema. Što se tičeispravljanja pravopisa ne mislim na mijenjanje konteksta rečenice niti ne daj Bože da govorim nekome da se nepravilno izražava. Svi mi griješimo dok tipkamo, i "jedemo" slova u brzini. Te rečenice koje je Sanjakis navela su po meni simpatične. Većina vas govori ekavski a mali broj ijekavski tako da bi i bilo bezveze da ja prepravljam vaš ekavski ili vi moj ijekavski. A naš je zadatak Jekalina da uređujemo. Eh sad ako "ne smijemo " brisati nešto čemu nije mjesto u odgovoru na pitanje ni uređivati postove na bilo koji način. Koji je onda zadatak moderatora? Prosvijetlite me. Sokirana
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Wien
Broj postova: 4001
Reg. datum: 21.07.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 14:54, Naslov:
Po meni je ok obrisati neku psovku,neku recenicu svadjalacki nastrojenu ili bezobraznu...pretnju,uvredu i tako to...Malo mi je bezveze brisati neciju misao,jer taj neko je to napisao verovatno iz nekog razloga,to je nesto njegovo i ja nisam dosledna brisati to...Ne ljutim se na Bambi,mada ne treba bas toliko strogo reagovati,jer npr.secam se svog posta "Opet mi se ti pade "(misleci na Jeku) i navela sam njenih 5 osobina.E sad ne razumem zasto je smetalo ovo "Opet mi se ti pade"?Malo je sto kaze Marijana monotono citati postove,koji izgledaju kao vojna vezba...
____________________
"Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Novi Sad
Broj postova: 710
Reg. datum: 17.01.2010
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 15:03, Naslov:
Bambina..u redu..slusaj ovako..posao moderaora je ( po meni )..da brisu psovke,da umire situaciju ako ddoje do neke svadje,da se trude da odrze lepu atmosferu na svom kutku...tako da kazemo...Po meni posao moderatora nikako nije da brise neciju misao..ili nesto slicnoi sto se slucajno uabaci u temu..kao sto si kod Tinche izbrisala razloge z\bog kojih je dala Jeki..onih pet osobina..a kad mene si izbrisala smajlije...videla sam samo na jednom mestu da je smajlic izbrisan..a verujem i na ostalim..mislim da to uopste nije u redu...
____________________
Bog je svim andjelima da krila samo tebi nije ,jer nije zeleo da mu nalepsi andjeo odleti! <3

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2015
Reg. datum: 14.05.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 15:05, Naslov:
Sve mi se vise cini da cu pristati i ja da budem moderator. Brisacu vam sve i jednu recenicu koja se meni ne bude dopadala. Da vidite kako ce onda ZS biti "zanimljiv".
____________________
Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 695
Reg. datum: 18.04.2010
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 15:07, Naslov:
Mislim da bi trebale spustiti loptu na zemlju i prestati se prepirati oko nebitnih stvari.Ako je obrisala imala je razloga za to,a mislim da je dosta puta opominjala na postovima da smo opsirni i da se udaljavamo od teme..Konacno kad je neko poceo da radi svoj posao vama smeta..Ne vidim uopste razloga za to..
____________________
Don't find love,let love find You.That's why it's called falling in love,because You don't force yourself to fall,You just fall!

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 15:10, Naslov:
Ja zaista nemam namjeru da se raspravljam, pišite šta hoćete, pošto uređivanje postova shvatate na taj način onda ih neću ni brisati. Po meni na ovom forumu i ne treba da postoje moderatori zatio što će u tom slučaju svi da se "obruše" na njega i na pokušavanje uvođenja nekog reda burno reagovati.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Wien
Broj postova: 4001
Reg. datum: 21.07.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 15:11, Naslov:
Izvini Glisho nisi u pravu,zasto? Evo primera:
Tema: Moj desktop.
Bambina je postavila sliku svog desktopa
Zvocke je prokomentarisala da je lep
a Bambina se zahvaljivala
Znaci li to da ja trebam obrisati sad to hvala itd?
____________________
"Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2015
Reg. datum: 14.05.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 15:13, Naslov:
Gliso, svima je jasno da ces podrzati svoju drugaricu. I to je u redu. Pohvalno za tebe.
Ali, niko ne napada Bambi. Bar ja tako mislim. I govorim u svoje ime. Ja ne napadam Bambi. Ja, u ovom slucaju, imam samo drugacije misljenje od nje. A, mislim da imam pravo na svoje misljenje. I da ga imam i da ga javno napisem.
Cim sam napisala javno postove poslala sam i Bambi pm, jer sam smatrala da je to u redu. I ona moze potvrditi da sam imala samo dobru volju i dobru nameru da joj ukazem na nesto sto smatram nekorektnim. Naravno, pametna je devojka, ponasace se kako ona misli da treba. Kao starija i iskusnija i kao neko kome je Bambi simpaticna od prvog dana smatrala sam da je to moja moralna obaveza.
____________________
Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 695
Reg. datum: 18.04.2010
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 15:14, Naslov:
Najbolje da svako radi svoj posao i to je to..Ako mi je predug post i ako skrenem s teme nek se brise uvijek sam bio za to..Samo ne zelim se prepirati ni s kim a ni da budu neki"zategnuti"odnosi..Zato nek se na ovome i zavrsi ova prepirka oko brisanja postova ili preopsirnih komentara i to je to..Nego idemo svi u nasu kafanicu na pice da se osvjezimo i da uzivamoOsmeh
____________________
Don't find love,let love find You.That's why it's called falling in love,because You don't force yourself to fall,You just fall!

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 15:17, Naslov:
To je odg. na njen post, a tu sam odg. jer je i ona tu napisala i kao što već rekoh nemam zaista namjeru da se raspravljam. Ako tako shvatate uređivanje postova onda ih neću brisati ni prepravljati što znači da neću ni vršiti svoju dužnost. Samim tim ću zamoliti The Teacher da me "oslobodi" te funkcije jer neću da se pravdam za nešto za šta sam u pravu.
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 3811
Reg. datum: 27.11.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 18:17, Naslov:
Mislim da bi jedno IZVINITE bilo sasvim dovoljno da reshi celu ovu zbrku..... Nema potrebe da se svi ovde raspravljate i ispravljate "krive Drine" Ali,ako Bambi misli da je u pravu,sigurno se nece izviniti,a ja samo smatram da vecina ne moze da gresi,nekako je logicno.. Wink Posao moderatora jeste da ispravlja teme na oblasti na kojoj je zaduzen,ali isto tako,po meni samo one neumesne komentare ili prepirke i sl,a ne ako je odgovor na datu temu opshiran.. Heheheh Takodje ako se od teme odluta mislim da je ok opomenuti chlanove koji beze sa teme,a ne odmah brisati njihove postove bez razloga,kao shto je moj obrisan,a nije mi ni objasnjeno zashto jer je imao veze sa temom!!!Kao i postovi ostalih chlanova koji su odgovarali na istu... Isto tako,mislim da niko ovde nije napao Bambi niti imao nameru da je uvredi vec samo da joj se skrene paznja da ubuduce da neku opomenu pre nego shto obrishe nechiji post... Moderator nije nikakva titula,posao ili neshto slicno..Moderatori su samo chlanovi koji provode vishe vremna na forumu od ostalih chlanova i imaju pravo da preurede teme ako ima nekih "bljutavih" komentara...
Hvala onima koji su mene postavili za moderatora,ja svoju oblast drzim na mestu i pod kontrolom,odavno vec ne ulazim u rasprave,ali da precutim kada neko nije u pravu,zao mi je,to ne mogu..Pa ako to nekome smeta,mene licno,slobodno moze ukloniti iz moderatora...
____________________
mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Nedelja 18.07.2010, 21:45, Naslov:
Ja ne vidim ovde razlog za nervozu...ja sam opomenula da se ne chatuje i stalno stojim iza toga na bilo kojoj temi ili oblasti...i uvek ce biti opomenut svako bez ikakvog prava da se buni,jer se zna gde je chat...
Ja sam napisala da Bambi to ispravi na spornoj temi(5 osobina),ali nisam mislila da se brisu svi postovi i umrtvi tema.....nije na odmet po neki kometar i sala,ali da u odgovoru uvek postoji tekst vezan za temu....pa koliki god da je....duzina nema veze(...Vrlo srecna...mis'im kako za sta...Vrlo srecna...)...(izvinte morala sam....Sramni...)...
Elem ...niko se ni na koga ne "obrusava"...moderatori su potrebni....i mislim da se trudimo koliko ko moze da obavljamo ono sto nam je zadato.Sto se na mene niko ne "obrusava:....mis'im ne bi se ja bunila..Vrlo srecna..( bas sam raspolozena za zezanje same sebe..).Ja iskreno ne volim monotoniju i svaka tema koja mi nije zanimljiva jednostavno ce ostati bez mog odgovora...eto tako...ajte sad da se stisnemo...Frendovi
____________________
Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo, a samo vera, gleda gore.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Sarajevo
Broj postova: 3954
Reg. datum: 26.04.2009
Datum unosa: Ponedeljak 19.07.2010, 11:25, Naslov:
Malo je kontradiktorno što svi govore kako je neophodno da se u okviru odgovora na teme odgovara na temu i samo na tu temu bez nekih lutanja i prelaženja na druge teme i onda kad konačno to neko i uradi ipadne crna ovca. :S Ja se jedino za smajlije izvinjavam, njih sam izbrisala usput i nisam trebala. Ostalo sam uradila kako sam mislila da treba. Posto ostali nisu za to u praksi nego samo u teoriji onda je bolje prilagoditi se nego biti crna ovca.
Marijana, i ti si meni draga jos od početka i ovaj razgovor to niste nije promijenio jer kao što već rekoh cijenim kad je neko iskren i u potpunosti se slazem da ne treba šutiti, uvijek je bolje riješiti razgovorom, i sama sam takva.
Ono sto je meni zasmetalo je to sto sam ja ispala negativac jer sam svela na odgovore na 5, a sve to sam i radila jer me je Sanjakis zamolila da obrisem nepotrebno iz postova, da svedem na 5 osobina koje se i traze u temi. i Odjednom buuuuuu, Bambi vješticaaa Vrlo srecna. Ma šalim se za ovo vještica. Osmeh
____________________
''NEMOGUÆE''-reèe ponos,''OPASNO'' -reèe iskustvo,''BESKOSRISNO''-reèe razum..''PROBAJ'' -šapnu srce! :))

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Novi Sad
Broj postova: 4192
Reg. datum: 02.10.2008
Datum unosa: Ponedeljak 19.07.2010, 14:21, Naslov:
Nisam bila tu neko vreme pa ne znam tacno sta je bilo.....cula sam se porukom sa Bambi i mislim da je to samo bio veliki nesporazum.....ja sam ovde kao moderator od pocetka foruma i mogu nesto reci iz svog iskustva.....ako moderator na svojoj temi koju uredjuje primeti da neki odgovori nisu u skladu sa temom,ili da se odluta od teme i ode u neke privatne razgovore,kao i psovke i vredjanja drugih osoba on je duzan da se obrati toj osobi i da joj kaze da ce taj post biti izbrisan zbog toga i toga a ta osoba bi trebala to razumeti kao dobronamerno a ne zlonameran postupak i mislim da ovde vlada jedno razumevanje i da se ne treba odmah sve pogresno shvatiti.....
____________________
Ne cini drugima ono sto ne zelis da tebi drugi cine

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Beograd
Broj postova: 3811
Reg. datum: 27.11.2009
Datum unosa: Ponedeljak 19.07.2010, 15:13, Naslov:
Bash sam htela da ne odgovaram nishta vishe na ovu temu,jer mislim da smo zavrshili tim i zaboravili sve... Namerno sam otvorila druge teme,da bi ovu sklonili sa vidnog mesta... Ali,opet se nastavlja...

Tini slazem se sa tobom da psovke,vredjanje i slicne stvari treba obrisati,ali obrisane su sve rechenice koje su bile vezane za temu,a nisu bile pod 1,2,3,4,5,vec malo opshirnije i mislim da to nije u redu...Takodje nije u redu shto se Bambi zali drugim chlanicama(npr tebi) a ti pritom nisi ni bila ovde da vidish shta je obrisano..Ja sam ranije imala nesporazume sa Minom,ali nisam se nikome zalila,vec sam sama pokushala da izgladim situaciju koliko je moguce...Ako se upustish u neshto,sam treba to i da reshvash,a ne da se podmecu drugi da reshavaju problem umesto tebe.Pa zar nije tako?

Ovde niko nije bio zlonameran,niko nije ispao veshtica,niko nikoga nije vredjao... Samo je kako kazesh,potrebno malo vishe razumevanja izmedju modertaora i ostalih chlanova,nishta vishe.Ponekad su potrebne opomene,a ako neko pogreshi dovoljno je i izvinjenje,a ne da se stvar josh vishe shiri,kao shto to upravo radimo.tini,sama si napisala da je moderatir duzan da se obrati chlanu koji "kvari" temu,a ne da brishe njegove postove bez potrebe i odgovarajuceg razloga.
____________________
mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Wien
Broj postova: 4001
Reg. datum: 21.07.2009
Datum unosa: Ponedeljak 19.07.2010, 15:30, Naslov:
Ja se slazem sa Jekom definitivno.
Ovde Bambi niko ne napada,bas suprotno
pokusavamo da joj kazemo da njeno brisanje nasih postova
nije bilo bas prijatno i lepo.
Ok.Obrisala je ona postove koje ne idu uz temu
ali nesto je i suvise obrisala,
jednostavno to nije fer...Bas ni prema kome.
Mislim,nisam ja ne znam sta napisala,nikakvu pametnu rec neku filosofiju
(a i kad sam Vrlo srecna )
Ali,ipak je to nesto sto nije prijatno,ja pisem drugi brisu
Poljubac
____________________
"Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 2015
Reg. datum: 14.05.2009
Datum unosa: Ponedeljak 19.07.2010, 16:55, Naslov:
Znate, i ja sam mislila da vise nista na ovu temu ne treba napisati, ali...
Zao mi je sto Tini bas dugo nije bila na forumu. Propustila je bas sve sto se tice teme o kojoj pricamo. Mislim da ona, kao neko koga dozivljavam miroljubivim i pravednim, ne sme sebi dozvoliti da misljenje o necemu sa cim nije upoznata donosi na osnovu privatnih poruka koje joj je poslala jedna strana u ovom nesporazumu.
A, ako cete moje iskreno misljenje, ovde nikakvog nesporazuma nije bilo. Sve je kristalno jasno.
Moderator (nebitno je sto je Bambi, bitno je da je neko ko ima veca ovlascenja od ostalih clanova) je po svom nahodjenju obrisao citave postove ili delove postova koji nisu sadrzali uvredljive komentare, bili su u skladu sa temom. I sve to bez da su te osobe bile upozorene, obavestene ili slicno.
Cak sta vise. Licno sam se obratila moderatoru povodom toga, umesto da se moderator obratio meni i svim ostalim clanicama cije recenice su brisane.
Da sam znala da treba da vodimo kuloarske razgovore (citaj da se tuzakamo preko privatnih poruka) onda bih i ja slala moderatorima iste. Ustvari, ne bih. To nije moj stil. Nisam tako vaspitana.
Ne borim se i ne svadjam sa Bambi, niti sa drugim moderatorima. Ja pokusavam da ucinim nesto da samovolja ne preraste u naviku.
Vrlo je ruzno da clanovi pokazuju nepostovanje prema drugima.
Ovo je bilo nepostovanje.
Biti moderator nije posao, ni titula. To bi trebalo da je dobra volja.
Kada nesto uradim stojim iza toga. Bilo da sledi pohvala ili kritika. Ja sam uradila i odgovornost je moja. Ruzno je prebacivati odgovornost na drugoga. Niko od nas ovde nije mali, ni bas toliko naivan da neko drugi moze da ga nagovori na nesto sto nije u redu.
Kada sam dosla na ovaj forum, a i sve do pre neki dan osecala sam se srecnom kada bih se druzila sa vama. Neke od vas sam upoznala i osecam da cemo ostati drugarice i mimo ovog foruma. Neke od vas zelim da upoznam.
Trenutno se uopste ne osecam prijatno ovde. Kao sto Zveka kaze, najlakse je odustati, a volela bih da to ne uradim. Ali, nekada je jednostavno lakse i to nego boriti se za ideale sa onima koji ne veruju u njih.
____________________
Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari.

Profil

Posaljite privatnu poruku

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu

Ko je online
Clanovi: Trenutno nema logovanih clanova
Gosti: 305
Koliko clanova ima idealna porodica?